×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Rebel·la’t contra l’explotació. Envia’ns la teva denúncia!

Des de la Xarxa de Precàries posem en marxa una campanya de denúncies en contra de l'explotació que vivim els treballadors i treballadores i especialment els sectors més precaris.

Xarxa de Precàries de Barcelona

diumenge 18 d’octubre de 2020
Facebook Twitter

Des de l’inici de la pandèmia hem vist com la patronal ha redoblat el seu despotisme i posat en marxa una autèntica ofensiva contra les condicions laborals i de vida de la classe treballadora.

Fa escasses la Generalitat tornava a anunciar noves mesures restrictives com el tancament de negocis, deixant en una situació de vulnerabilitat especialment els treballadors i treballadores de l’hostaleria. Al mateix, s’oposen a realitzar el més mínim esforç enfront l’increment dels contagis a les escoles i la realitat és que els grups bombolles i els protocols s’han demostrat quelcom impossible, i més quan es ve de dècades de retallades en l’educació pública.

És per això que el sector educatiu ha començat a mobilitzar-se, amb dues jornades de vaga de tota la comunitat educativa i es prepara una vaga d’universitats per al pròxim 21 d’octubre.

El mateix veiem en Sanitat, mentre els metges residents (MIR), un dels sectors més explotats dels hospitals estan en vaga denunciant les seves condicions de precarietat, des del departament de Salut s’han limitat a oferir un augment salarial de 1,5 euros diaris. La situació de la Sanitat, en aquesta nova onada, torna a ser un exemple de les conseqüències que l’espoli de l’última dècada ha deixat en les nostres consultes i en el personal mèdic.

Per això en aquest context en el qual ja se’ns adverteix que això només és el principi, i que “vénen temps molt molt durs” com deia un dels grans representants de la patronal, és fonamental que comencem a organitzar la resposta a aquests atacs. Des de la Xarxa de Precàries ens disposem a avançar en aquest sentit. Sobretot entre les i els treballadors dels sectors més explotats que han vist com les diferents burocràcies sindicals els han abandonat a la seva sort.

Amb aquesta campanya pretenem visibilitzar tots els abusos als que ens veiem sotmesos dia a dia en tots els àmbits de la nostra vida i que els grans mitjans de comunicació oculten. Però també volem que sigui un primer pas perquè puguem posar-nos en contacte treballadores i treballadors de diferents empreses i sectors que vivim problemàtiques semblants i puguem avançar en la nostra pròpia auto-organització.

Posa’t en contacte amb La Xarxa de Precàries i envia’ns la teva denúncia, en forma d’àudio, vídeo o per escrit.

Perquè nosaltres movem el món. Rebel·la’t contra l’explotació! Organitza’t amb nosaltres!

Envia’ns la teva denúncia:

Per WhatsApp 641128254
Per Instagram, facebook o twitter: @redprecarixs


Facebook Twitter
"Dani", l'últim talp de Marlaska que establia relacions amb dones per infiltrar-se en moviments socials

"Dani", l’últim talp de Marlaska que establia relacions amb dones per infiltrar-se en moviments socials

Concentració a Plaça Sant Jaume "per una sanitat i educació pública i de qualitat"

Concentració a Plaça Sant Jaume "per una sanitat i educació pública i de qualitat"

Els serveis públics tornen a omplir els carrers amb força en la segona jornada de vaga

Els serveis públics tornen a omplir els carrers amb força en la segona jornada de vaga

Segona jornada de vagues d'Educació i Sanitat a Catalunya amb seguiment d'un 75% en personal sanitari

Segona jornada de vagues d’Educació i Sanitat a Catalunya amb seguiment d’un 75% en personal sanitari

El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l'enviament de tancs a Ucraïna

El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l’enviament de tancs a Ucraïna

Per frenar l'ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

Per frenar l’ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d'estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”

Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d’estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”

Una sentència reconeix les 37,5 hores com a jornada màxima setmanal per a les empreses públiques

Una sentència reconeix les 37,5 hores com a jornada màxima setmanal per a les empreses públiques