SUMA LA TEVA APORTACIÓ

En temps de crisi, el periodisme d'esquerra només pot continuar creixent amb la teva ajuda. Comptem amb la teva aportació per a continuar desemmascarant les mentides dels poderosos.

Alemanya

Argentina

Estat espanyol

Brasil

Mèxic

Bolívia

Estats Units

França

Veneçuela

Costa Rica

Itàlia

Uruguai

Perú

Catalunya

Qui som?

La Xarxa Internacional La Izquierda Diario és el primer grup internacional de diaris digitals d'esquerra a escala mundial, en espanyol, anglès, portuguès, francès, alemany, italià i català.

La Xarxa és impulsada per les diferents organitzacions que formen part de la Fracció Trotskista per la Quarta Internacional: Argentina: Partido de los Trabajadores Socialistas (PTS), Brasil: Movimento Revolucionário de Trabalhadores (MRT), Xile: Partido de Trabajadores Revolucionarios (PTR), Mèxic: Movimiento de Trabajadores Socialistas (MTS), Bolívia: Liga Obrera Revolucionaria (LOR-CI), Estat espanyol: Corriente Revolucionaria de Trabajadoras y Trabajadores (CRT), França: Revolution Permanente (RP), Alemanya: Revolutionären Internationalistischen Organisation (RIO), Estats Units: companys de LeftVoice, Veneçuela: Liga de Trabajadores por el Socialismo (LTS), Uruguai: Corriente de Trabajadores Socialistas (CTS). A més en l'última conferència internacional realitzada en 2018 a la Ciutat de Buenos Aires van participar delegacions d'Itàlia: Frazione Internazionalista Rivoluzionaria (FIR), Perú: Corriente Socialista de las y los Trabajadores (CST) i Costa Rica: Organización Socialista Revolucionaria.

PUBLICACIONS

Elaboracions polítiques i teòriques

ARXIU

Material de consulta i publicacions

ÚLTIMES DECLARACIONS

Editorials i notícies internacionals