Catalunya

ELECCIONS 10N

Verónica Landa: "Votem a la CUP perquè és l’únic partit que pretén bloquejar la sortida de la crisi del Règim"

Verónica Landa, militant del Corrent Revolucionari de Treballadors i Treballadores, ha defensat el vot crític a la CUP a Catalunya per ser l'única alternativa d'esquerra que es proposa bloquejar la sortida de la crisi del Règim després del 10N.

diumenge 10 de novembre de 2019| edici� del dia

Verónica Landa, militant del Corrent Revolucionari de Treballadors i Treballadores, animava avui a votar a la CUP a Catalunya.

Després de votar a Barcelona, la militant del Corrent Revolucionari de Treballadors i Treballadores (CRT) i l’organització de dones Pan y Rosas, ha difós per les xarxes una crida a votar a la CUP a Catalunya, per ser "l’única candidatura que no ha criminalitzat a la joventut en les mobilitzacions de les últimes setmanes i perquè és l’únic que es planteja no fer-li el joc al PSOE, sinó bloquejar els intents de tancar la crisi d’aquest règim per dalt".

Landa, apuntava també la necessitat d’aixecar un moviment per l’amnistia i contra la repressió d’aquest règim a tot l’Estat.

Des de l’agrupació juvenil ContraCorrent s’expressaven també en el mateix sentit i afirmen que és el moment d’aixecar una alternativa independent de la classe treballadora, la joventut i les dones.
temes relacionats

#VotaCUP   /    #Eleccions10N   /    CUP   /    Catalunya   /    Política Estat espanyol   /    Repressió

Comentaris

Comentar