×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Podria Estar Passant: "Asociacions de pares i mares de jutges, guardies civils, bisbes i ’putosdefensors’ signen un manifest per l’independència de l’Espanya perseguida"

S'espera també que en les pròximes hores les asociacions de pares i mares convoquin noves concentracions similiars a les de l'ANC però a cop de porra i maça. Tot per mantenir viu l'esperit del ridícul d'aquestes nits.

Andreu Menéndez

dimecres 15 de novembre
Facebook Twitter

Coincidint amb l’inici del debat d’investidura de Pedro Sánchez i en el marc de les nits de protestes per ’putodefensar’ Espanya de les arpes del progressisme i el processisme supremacista, diferents asociacions de pares i mares de jutges, guardies civils, bisbes i cayetanos i cayetanas han llançat un manifest unificat per a "salvaguardar la unitat territorrial que s’escalgui, a hores d’ara".

Vist que en els últims dies proliferaven de l’ordre de tres manifestos al dia contra l’amnistia, tot i encara no haver-se tramitat la llei, de fet els ’Jutges per la Demogràcia’ van treure un comunicat posicionant-se primer en contra, després a favor, per acabar alineant-se novament amb els de les togues conservadores, es va decidir per un manifest que estalviés en paper i neurones.

Asociacions com Tricornio Negro, Ostiapol, Togados por España, La Caye es Mia o Violadores del Verso de Jesús (aquests últims no han volgut confirmar a quin estament representen), entre d’altres, han signat el manifest que finalitza amb una petició de "independència de l’Espanya perseguida i en perill".

No obstant, moments després de fer lectura del manifest en roda de premsa, els portaveus han estat inquirits per diferents periodistes en si aquesta decisió extrema en el fons no acabaria concedint en les formes i en el contingunt les aspiracions independentistes del poble català. Després d’uns minuts en els que els representants de les asociacions s’han quedat muts, han reconegut que no s’havien copsat d’aquest petit detall i que "en qualsevol cas però, sempre es pot mantenir Catalunya sota un règim colonial".


***

Tot això podria estar passant, d’acord amb allò vist en les últimes nits. No obstant, seria un greu error menystenir el bloc de la dreta i l’extrema dreta del règim espanyol, amb el que això comporta. És a dir, institucions del corpus de la judicatura i els cossos i forces policials, emparades totes sota l’ala de l’"A por ellos" de la Monarquia.

Si bé Pedro Sánchez aconseguirà una folgada majoria a les Corts per a ser investit president del govern amb l’acord aconseguit amb Junts i la tramitació de la Llei de l’Amnistia, això serà a canvi d’una llei parcial i que deixarà en mans dels jutges la decisió individual en cada cas. A més, de renunciar explícitament a les aspiracions democràtiques per l’autodeterminació del poble català.

Tot i aixì però, el bloc de la dreta i l’extrema dreta es prepara per a una escalada destituent fins aconseguir noves eleccions i imposar la seva "restauració conservadora".

Enfront de la disputa entre aquestes dues versions de restauració del Règim del 78 és necessari reprendre la lluita per acabar amb ell per mitjà de la mobilització obrera i popular. Per a obrir veritables processos constituents en els quals poder resoldre demandes com el dret a l’autodeterminació dels pobles i decidir-ho absolutament tot. Per acabar amb la Corona, la reaccionària casta judicial i poder avançar sobre els privilegis i beneficis dels grans capitalistes.


Facebook Twitter
La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l’operació Judas

Alejandra Matamoros: "L'Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l'operació Judas no es beneficiïn de l'amnistia"

Alejandra Matamoros: "L’Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l’operació Judas no es beneficiïn de l’amnistia"

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l’operació Judas

De súper ministres i la casta judicial

De súper ministres i la casta judicial

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d'Habitatge és directament rendista

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d’Habitatge és directament rendista

Pedro Sánchez és investit president d'un nou govern de coalició “progressista”

Pedro Sánchez és investit president d’un nou govern de coalició “progressista”

La llei d'amnistia, l'ofensiva de la dreta i la restauració “progressista”

La llei d’amnistia, l’ofensiva de la dreta i la restauració “progressista”

La dreta es prepara per a una escalada destituent. Com enfrontar-la des d'una posició independent del “progressisme” que li ha obert les portes?

La dreta es prepara per a una escalada destituent. Com enfrontar-la des d’una posició independent del “progressisme” que li ha obert les portes?