×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

A la dreta de veritat, no la parem amb una esquerra de mentida

A la dreta de veritat, no la parem amb una esquerra de mentida. Aquest 23J, no caiguem en el parany del mal menor. Per això des del CRT fem una crida al vot nul o abstenció. Suma't a construir una esquerra socialista i revolucionària.

EsquerraDiari.cat

dilluns 3 de juliol de 2023
Facebook Twitter

La dreta està avançant. Vox i PP deixen clar que volen anar contra la igualtat, contra les dones, les migrants i les persones LGTBI. Volen continuar governant per als grans empresaris, passant per sobre de les majories treballadores. Tot vestit d’espanyolisme. Hem de parar-los.

Com? PSOE i Sumar ens diuen que són el vot útil. Però el vot útil per a què? Per deixar els salaris per sota de la inflació i aprovar una reforma laboral amb la patronal i la burocràcia sindical. Per regalar milions a les elèctriques que ens pugen la llum mentre destrueixen el planeta. Per augmentar el pressupost militar destinat a protegir els interessos de l’IBEX i blindar les fronteres.

Així els obren camí. Perquè no es pot frenar a la dreta de veritat amb una esquerra de mentida. Parar l’avanç dels fatxes està unit a la lluita per una sortida per a la classe treballadora i els sectors populars.

Repartir les hores de treball sense baixar el sou i augmentar el salari mínim a 1.500€ per arribar a final de mes sense ofegar-nos. Expropiar sense indemnització milers de pisos buits de bancs i fons voltor. Pujar el pressupost de sanitat i educació amb impostos a les grans fortunes i als beneficis empresarials. Denunciar la reaccionària invasió de Putin al mateix temps que ens oposem al rearmament, l’enviament d’armes i les sancions de l’imperialisme espanyol.

Tot això suposa atacar els interessos de la banca i els capitalistes, cosa que Yolanda Díaz i Pablo Iglesias han demostrat no voler fer, per més discursets que expressin.

Contra la dreta del ¡Viva Espanya! ens volen vendre que l’alternativa són PSOE, Sumar o ERC. Aquests que s’han acabat aliant per a perseguir independentistes, fins i tot des de la mateixa Generalitat. No cola.
Tenim clar quin és el nostre costat. Amb Catalunya i la lluita per l’autodeterminació de la resta de pobles de l’Estat per fer caure la Corona i aquest règim per a rics.

Aquest 23J apostem per vot nul o abstenció. Construïm una esquerra de classe i revolucionària que lluiti per l’autoorganització per impulsar la lluita de classes. Perquè a la dreta no la para el mal menor, sinó la lluita obrera, de les dones i la joventut. Ara ens toca a la classe treballadora, la joventut, les dones i les migrants organitzar la nostra força per lluitar per un socialisme des de baix.


Facebook Twitter
El periodista Jesús Rodríguez seguirà fent periodisme "molest" per al Règim des de l'exili

El periodista Jesús Rodríguez seguirà fent periodisme "molest" per al Règim des de l’exili

Catalunya tindrà abans un govern d'extrema dreta que la independència

Catalunya tindrà abans un govern d’extrema dreta que la independència

Per un Sant Jordi popular. No un recinte firal neoliberal

Per un Sant Jordi popular. No un recinte firal neoliberal

El Suprem confirma la condemna de tres anys i mig de presó a Adrià Sas

El Suprem confirma la condemna de tres anys i mig de presó a Adrià Sas

La hipocresia de Podemos: en el govern van votar els pressupostos militaristes, però ara es preocupen pels enviaments d'armes a Ucraïna

La hipocresia de Podemos: en el govern van votar els pressupostos militaristes, però ara es preocupen pels enviaments d’armes a Ucraïna

Qui s'enriqueix amb la guerra? Les empreses armamentístiques augmenten els seus beneficis un 35%

Qui s’enriqueix amb la guerra? Les empreses armamentístiques augmenten els seus beneficis un 35%

El govern defensa augmentar l'armament i la indústria de guerra de la Unió Europea

El govern defensa augmentar l’armament i la indústria de guerra de la Unió Europea

“Les morts en les residències es podrien haver evitat”. Els experts assenyalen el paper criminal d'Isabel Díaz Ayuso

“Les morts en les residències es podrien haver evitat”. Els experts assenyalen el paper criminal d’Isabel Díaz Ayuso