Les treballadores de Telepizza de Barcelona van protagonitzar una intensa activitat el passat 8M al costat dels seus companys, per les demandes de les dones i la joventut precària.

Les condicions de precarietat que viu avui la joventut als centres de treball de menjar ràpid, i especialment les condicions de discriminació i bretxa salarial que sofrim les dones a Telepizza, van ser les raons per les que vam decidir anar a la vaga”, explica Raquel, jove precària de Telepizza organitzada en la Secció Sindical de CGT.

En un acte organitzat el passat 6 de març a Barcelona per l’agrupació de dones Pan y Rosas juntament amb Las Kellys, estudiants, joves de Telepizza i treballadores migrants cap a la vaga del 8M, Raquel va fer una explicació detallada de com viuen la precarietat i la discriminació les joves en Telepizza.

“Jo com a dona, jove i també estudiant animo a totes les meves companyes i als meus companys al fet que s’uneixin a la vaga i que tots junts lluitem contra la precarietat laboral que afecta de manera més directa a les dones, les joves i a les migrants”, sentenciava.

Les joves de Telepizza van participar de la manifestació del 8M a Barcelona, en un gran festeig al costat de Las Kellys, cambreres de pis que netegen els hotels, joves estudiants i treballadores immigrants.

En finalitzar la manifestació van realitzat piquets en diferents tendes de Telepizza per poder així garantir que es realitzesin les aturades, amb una pancarta que deia: “Si ens obligueu a treballar a todxs, farem vaga todxs”. En referència al fet que l’empresa aquest dia va intentar obligar a treballar a més del doble de la plantilla habitual, perquè anessin a descompte aquells treballadors i treballadores que s’adherissin a la vaga.