Jovent

UNIVERSITAT DE BARCELONA

Assemblea Oberta al campus Diagonal

La coordinadora d'assemblees de facultats del campus de Diagonal convoca una assemblea oberta per a totes les estudiants del campus que es vulguin organitzar a la universitat.

Contracorrent

Catalunya

dilluns 15 de març de 2021| edició del dia

Des de ContraCorrent celebrem que s’impulsessin assemblees obertes arreu dels centres d’estudi, tant a universitats com a instituts, sense oblidar-nos dels graus i escoles d’estudis superiors. Per això hem treballat juntament amb altres organitzacions i assemblees de facultats per poder impulsar aquesta assemblea que crida a estudiants de tot el campus Diagonal, on hi participen les facultats de la UB Diagonal i la UPC. A part de cridar a les estudiants a lluitar contra la repressió i per la llibertat d’expressió, la Coordinadora Diagonal també crida a Recuperar la Universitat, on s’exigeix una presencialitat segura i la recuperació dels espais d’autoorganització que són les assemblees de facultat.

Et pot interessar: La joventut: sense futur, criminalitzada i colpejada per la crisi de la covid

Les mobilitzacions de les últimes setmanes per Pablo Hasél expressen una joventut enfadada i disconforme, i no només per l’atac a la llibertat d’expressió que comporta aquesta condemna, si no que transcendeix més enllà i arrela amb un malestar endèmic i estructural que pateix la joventut. La joventut que hem sortit aquests dies als carrers hem sortit per la llibertat d’expressió, però també perquè estem cansats de la monarquia, dels governs (tan estatal com el de la generalitat) que ens reprimeixen i no tenen cap mena de cura del nostre benestar, perquè tenim un 40% d’atur juvenil, perquè no podem anar a la universitat i perquè no s’ha parat de criminalitzar-nos durant tota la pandèmia.

Per això cal una organització que impulsi un moviment que no es quedi només en les manifestacions, sinó que es proposi ser la generació que confronti directament a aquest règim que no ens ha donat res, i juntament amb la classe treballadora, les dones, les racialitzades... lluitem per canviar-ho tot!

Et pot interessar: Nova jornada de manifestacions a Barcelona per la llibertat de Pablo Hasél i els drets socials
temes relacionats

Universitat de Barcelona   /    Joventut sense por   /    Criminalització de la joventut   /    Joventut precària   /    Joventut   /    Assemblea estudiantil   /    Jovent   /    Moviment estudiantil

Comentaris

Comentar