×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Assemblea Oberta al campus Diagonal

La coordinadora d'assemblees de facultats del campus de Diagonal convoca una assemblea oberta per a totes les estudiants del campus que es vulguin organitzar a la universitat.

Contracorrent

dilluns 15 de març de 2021
Facebook Twitter

Des de ContraCorrent celebrem que s’impulsessin assemblees obertes arreu dels centres d’estudi, tant a universitats com a instituts, sense oblidar-nos dels graus i escoles d’estudis superiors. Per això hem treballat juntament amb altres organitzacions i assemblees de facultats per poder impulsar aquesta assemblea que crida a estudiants de tot el campus Diagonal, on hi participen les facultats de la UB Diagonal i la UPC. A part de cridar a les estudiants a lluitar contra la repressió i per la llibertat d’expressió, la Coordinadora Diagonal també crida a Recuperar la Universitat, on s’exigeix una presencialitat segura i la recuperació dels espais d’autoorganització que són les assemblees de facultat.

Et pot interessar: La joventut: sense futur, criminalitzada i colpejada per la crisi de la covid

Les mobilitzacions de les últimes setmanes per Pablo Hasél expressen una joventut enfadada i disconforme, i no només per l’atac a la llibertat d’expressió que comporta aquesta condemna, si no que transcendeix més enllà i arrela amb un malestar endèmic i estructural que pateix la joventut. La joventut que hem sortit aquests dies als carrers hem sortit per la llibertat d’expressió, però també perquè estem cansats de la monarquia, dels governs (tan estatal com el de la generalitat) que ens reprimeixen i no tenen cap mena de cura del nostre benestar, perquè tenim un 40% d’atur juvenil, perquè no podem anar a la universitat i perquè no s’ha parat de criminalitzar-nos durant tota la pandèmia.

Per això cal una organització que impulsi un moviment que no es quedi només en les manifestacions, sinó que es proposi ser la generació que confronti directament a aquest règim que no ens ha donat res, i juntament amb la classe treballadora, les dones, les racialitzades... lluitem per canviar-ho tot!

Et pot interessar: Nova jornada de manifestacions a Barcelona per la llibertat de Pablo Hasél i els drets socials


Facebook Twitter

Contracorrent

Catalunya

Joan Tallada, membre d'Act Up Barcelona: "Vam aconseguir que la sida es veiés també com una qüestió política"

Joan Tallada, membre d’Act Up Barcelona: "Vam aconseguir que la sida es veiés també com una qüestió política"

La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l’operació Judas

Alejandra Matamoros: "L'Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l'operació Judas no es beneficiïn de l'amnistia"

Alejandra Matamoros: "L’Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l’operació Judas no es beneficiïn de l’amnistia"

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l’operació Judas

Hipocresia imperialista: el govern espanyol compra míssils israelians per valor de 290 milions d'euros

Hipocresia imperialista: el govern espanyol compra míssils israelians per valor de 290 milions d’euros

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d'Habitatge és directament rendista

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d’Habitatge és directament rendista

Pedro Sánchez és investit president d'un nou govern de coalició “progressista”

Pedro Sánchez és investit president d’un nou govern de coalició “progressista”

Podria Estar Passant: "Asociacions de pares i mares de jutges, guardies civils, bisbes i 'putosdefensors' signen un manifest per l'independència de l'Espanya perseguida"

Podria Estar Passant: "Asociacions de pares i mares de jutges, guardies civils, bisbes i ’putosdefensors’ signen un manifest per l’independència de l’Espanya perseguida"