Política Estat espanyol

CORONAVIRUS

[Vídeo] Òmnium posa en evidència el paper de l’exèrcit en la crisi de la Covid-19

Reproduïm el vídeo d'Òmnium Cultural que s'ha fet viral en les últimes hores parodiant l'actitud del general Villaroya en els seus discursos "flematics" d'ençà va començar l'Estat d'alarma.

dimarts 24 de març de 2020| edici� del dia

D’ençà Pedro Sánchez va decretar l’Estat d’alarma i el confinament per a milions de persones, el general de l’exèrcit de l’aire Miguel Ángel Villaroya i altres militar han pres el control en les conferències de premsa per informar de l’estat de la situació davant la Covid-19.

Villaroya acostuma ha fer us d’un llenguatge altament marcial i amb uns discursos que criden a la "unitat d’Espanya" per davant qualsevol cosa en moments de crisi com la que s’està vivint amb el coronavirus.

Resulta indignant i inaudit que en moments com l’actual en el que el que és torna més necessari és posar tot a l’abast per evitar el col·lapse sanitari i siguin els metges i científics els qui prenguin la paraula, el Govern del PSOE i Unidas Podemos posi al capdavant de la crisi militars i l’esperit patri de la "unitat d’Espanya".

Enfront això, és necessari imposar que la informació pública de l’evolució de la crisi sigui efectuada per comitès independents d’experts, sindicats sanitaris i associacions de defensa de la sanitat pública.
temes relacionats

Exèrcit espanyol   /    Crisi coronavirus   /    #Covid-19   /    #Coronavirus   /    Govern de coalició PSOE-UP    /    Política Estat espanyol   /    Societat

Comentaris

Comentar