Pandèmia

BARCELONA

[VIDEO] Protesta de sanitaris a l’Hospital Clínic: "Retallar sanitat és assassinar"

"No som herois, som treballadors sanitaris", "Volem contractes dignes, material segur i de qualitat", han dit amb megàfon en mà un treballador sanitari en una concentració a la porta de l'Hospital Clínic de Barcelona.

divendres 24 d’abril de 2020| edició del dia

Aquest dijous treballadors i treballadores sanitaries s’han concentrat a la porta de l’Hospital Clínic amb grans pancartes amb el lema "Volem el nostre 5%".
Per a començar, han donat les gràcies pels aplaudiments de tots els dies des dels balcons per a agrair el seu treball.

"També volem dir que no som herois, som treballadors sanitaris" han dit amb megàfon en mà un treballador sanitari que ha llegit un manifest.

Un video gravat per Tot Barcelona ha registrat aquesta concentració.

Respecte als salaris dels sanitaris ha denunciat al "famós Reial decret 8/2010 de retallades del 5% que ha impulsat el Govern central, que després el govern de la Generalitat ha blindat amb el decret 3/2010 amb l’excusa de la crisi econòmica"

"I aprofitem per a dir-los als mandataris polítics, que si tan orgullosos estan de nosaltres i de la nostra feina, l’han de demostrar amb fets, no amb paraules. El serveis públics estan fa ja deu anys patin retallades tant en material, personal com en salaris".

"No demanem res que no sigui nostre. Estem esgotats tant física com psicològicament. Per això demanem la vostra ajuda. La nostra lluita és la vostra lluita. Volem contractes dignes. Material segur i de qualitat. La Sanitat no es retalla, perquè retallar sanitat és assassinar. Visca la sanitat pública!"
temes relacionats

Sanitat privada   /    Pandèmia   /    Crisi coronavirus   /    Crisi de la sanitat pública   /    #Coronavirus   /    Treballadors sanitat   /    Sanitat pública   /    Món obrer   /    En Català

Comentaris

Comentar