Catalunya

DAVANT LA SENTÈNCIA PER L'1-O

VÍDEO | La joventut contra la repressió a Catalunya

Les i els estudiants de l'organització juvenil ContraCorrent fan una crida a sumar-se a les protestes convocades per a quan es faci pública la sentència del Supremo i a crear comitès estudiantils per a enfrontar entre tots la criminalització cap al moviment independentista.

divendres 11 d’octubre de 2019| edici� del dia

Els estudiants davant la sentència contra els líders sobiranistes i contra l’onada de criminalització cap al moviment independentista.

A pocs dies de la publicació de la sentència del Supremo i en plena onada de criminalització contra el moviment independentista, les companyes i companys de l’organització juvenil ContraCorrent i Pan y Rosas fan una crida a parar les classes i sumar-se a les mobilitzacions convocades per a quan es faci pública la sentència i exigeixen als sindicats majoritaris que convoquin vaga general i assemblees i comitès d’estudiants a tots els centres de treball i d’estudi.
temes relacionats

Catalunya   /    Joventut    /    Moviment estudiantil   /    Repressió   /    Règim del ’78   /    Tribunal Suprem   /    Autodeterminació de Catalunya   /    Catalunya

Comentaris

Comentar