×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Una estudiant de 18 anys li recorda a Leonor que la joventut no té rei ni reina

Aquest dimarts, Leonor de Borbó jura la Constitució davant Les Corts i rep les medalles del Senat i del Congrés a Madrid, coincidint amb el seu divuit aniversari. Una estudiant de també 18 anys li recorda que: "la joventut no tenim rei ni reina i lluitarem pel nostre dret a decidir-ho tot".

EsquerraDiari.cat

dimarts 31 d’octubre
Facebook Twitter

Avui compleix anys la princesa Leonor, encara que ja us haureu assabentat perquè a la tele no es parla d’una altra cosa i el centre de Madrid està empaperat amb la seva cara com ahir vam veure durant la massiva manifestació en Solidaritat per Palestina. Ni un fanal en el passeig del Prado sense cartells anunciant la seva jura de la Constitució, que per descomptat per a l’Estat és més important que la massacre del poble Palestí.

La festa a tot luxe amb un acte enorme pagat per tots se celebra mentre la resta de la joventut continua sofrint desocupació, precarietat, la impossibilitat d’independitzar-se, falta d’oci i de descans, problemes de salut mental... però... eh! Importància a allò important, perquè la milionària "per ser filla de", compleix anys i el seu principal drama és que, a l’altra fatxenda de la seva cosina, li coincideixi la festa amb una correguda de toros a Mèxic... Quina putada tia!

Però no tot és festa i luxe, Leonor (encara que no ho sembli) té una responsabilitat: continuar legitimant la Constitució imposada que els manté el quiosquet, nega el dret a decidir dels pobles i assegura la impunitat al iaio Juanca (que per cert assistirà després a la seva festa privada, faltaria més).

Així es continuarà mantenint la monarquia rància i antidemocràtica que fins i tot intenten disfressar de feminista! Perquè clar, em canvia la vida que la "ganga" imperialista i defensora de les grans empreses marca Espanya, imposat per Franco, la porti una dona...

Leonor, et dic una cosa (i no vàries, vagin a processar-me per injúries a la corona), la joventut no tenim rei ni reina i lluitarem pel nostre dret a decidir-ho tot.

Apa! Felicitats.


Facebook Twitter
La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l’operació Judas

Alejandra Matamoros: "L'Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l'operació Judas no es beneficiïn de l'amnistia"

Alejandra Matamoros: "L’Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l’operació Judas no es beneficiïn de l’amnistia"

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l’operació Judas

De súper ministres i la casta judicial

De súper ministres i la casta judicial

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d'Habitatge és directament rendista

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d’Habitatge és directament rendista

Pedro Sánchez és investit president d'un nou govern de coalició “progressista”

Pedro Sánchez és investit president d’un nou govern de coalició “progressista”

La llei d'amnistia, l'ofensiva de la dreta i la restauració “progressista”

La llei d’amnistia, l’ofensiva de la dreta i la restauració “progressista”

La dreta es prepara per a una escalada destituent. Com enfrontar-la des d'una posició independent del “progressisme” que li ha obert les portes?

La dreta es prepara per a una escalada destituent. Com enfrontar-la des d’una posició independent del “progressisme” que li ha obert les portes?