Món obrer Estat espanyol

NOTA DE PREMSA

URGENT: CGT paralitza la sortida de camions dels magatzems de Nissan a Barcelona

Publiquem la Nota de Premsa de CGT en relació al conflicte de Nissan traduïda al català. Els treballadors d'Acciona acampen a Barna 3 de Nissan i no deixaran sortir els camions.

dissabte 4 de juliol de 2020| edició del dia

La Secció Sindical de CGT Acciona Nissan, acampa a les portes dels magatzems "Barna 3" de Nissan, per a impedir que surti mercaderia d’ells.

En la tard nit del divendres, i després de ser coneixedors de la intenció de la multinacional japonesa de traslladar material dels seus magatzems de Barna 3, situats en el polígon de la Zona Franca de Barcelona, amb direcció a la planta de Nissan a Àvila, la Secció Sindical de CGT a Acciona Nissan, empresa que s’encarrega de la logística en aquesta factoria, es va personar a les portes d’aquests magatzems per a impedir que aquest material surti d’aquests.

Et pot interessar: Nissan presenta l’ERO per a més de 2.500 treballadors: Nacionalització sense indemnització sota control obrer

Aquesta acció, secundada en solitari per la Secció Sindical del sindicat anarcosindicalista, malgrat ser proposada a la resta d’organitzacions del comitè d’empresa d’Acciona, forma part de les accions i intencions que des de CGT es tenen des que Nissan va anunciar el tancament de les seves factories a Barcelona, la qual cosa ha exposat en més d’una ocasió el Secretari General de la seva Federació Metal·lúrgica (FESIM), Miguel Fadrique, deixant clar que "de les fàbriques de Nissan no es permetrà treure ni un sol cargol".

Tant des de la Secció Sindical de CGT en Acciona Nissan, com des de la FESIM, la Federació Metal·lúrgica d’aquest sindicat, es fa una crida a totes les plantilles tant d’Acciona, Nissan, com de la resta d’empreses auxiliars, per a donar suport a aquesta acció i amb ella impedir que la multinacional japonesa continuï rient-se i prenent el pèl a les més de 25.000 famílies que es poden veure afectades pel tancament de Nissan.

Més informació:
633596800 (Miguel Fadrique, Secretari General FESIM-CGT)
661154755 (Alberto, CGT Acciona Nissan)

Et pot interessar: Quina #Nacionalització defensem? L’eix de la setmana a Esquerra Diari
temes relacionats

Vaga Nissan   /    Nissan   /    Lluita de classes   /    Lluita obrera   /    Món obrer Estat espanyol

Comentaris

Comentar