Catalunya

SENTÈNCIA ALS LÍDERS SOBIRANISTES

Mossos d’Esquadra carreguen contra els manifestants a l’Aeroport del Prat

Els Mossos carreguen contra els manifestants que s'han acostat a l'Aeroport del Prat per a protestar contra la sentència del Supremo. La plataforma Tsunami Democrátic convocava a bloquejar la T1, fortament controlat per un operatiu policial.

dilluns 14 d’octubre de 2019| edici� del dia

"Ha arribat l’hora de fer sentir la nostra veu al món" deia el missatge de Tsunami Democrátic que s’ha transmès pel canal de Telegram que ja té més de 150 mil subscriptors. L’objectiu és bloquejar l’aeroport de Barcelona.

Amb consignes encoratjadores, Tsunami Democrátic, impulsa als catalans a dirigir-se al Prat: "Ens ho intentaran impedir. Només amb #LaForçaDeLaGent ho aconsguirem!"

Una cop allà, un fort dispositiu policial dels Mossos d’Esquadra ha començat a carregar contra milers de manifestants. No obstant això, són molts més els jovenes que es dirigeixen cap a allà en protesta contra de la sentència del Suprem.

Des de primera hora, preveient les protestes que despertaria la sentència del Tribunal Supremo, l’aeroport es troba blindat per agents de la Policia Nacional i dels Mossos d’Esquadra, i que també s’han desplegat pels voltants de l’estació de Sants i de l’AVE de Girona.

La policia demana acreditacions als treballadors i targetes d’embarcament als passatgers des d’abans que es conegués la sentència pels mitjans de comunicació. Tsunami Democrátic distribueix pancartes i també billets perquè els manifestants puguin imprimir i eludir els controls policials.

Malgrat el fort desplegament policial, milers de persones es manifesten en diferents punts de la ciutat de Barcelona i de tota Catalunya. A les xarxes socials, organitzacions estudiantils, polítiques, socials reprodueixen la convocatòria i es dirigeixen cap a l’aeroport en aquests moments.
temes relacionats

Sentència   /    Catalunya   /    Repressió   /    Presos polítics   /    Autodeterminació de Catalunya   /    Independència de Catalunya   /    Catalunya

Comentaris

Comentar