Catalunya

ELECCIONS 10N

Santiago Lupe: "l’esquerra independentista ha de formar una aliança anticapitalista a Catalunya i la resta de l’Estat"

Santiago Lupe, dirigent de la CRT, ha fet una crida aquest 10N per votar a la CUP i manifestava que la formació independentista té la responsabilitat de formar una aliança de l'esquerra anticapitalista a Catalunya i a la resta de l'Estat.

diumenge 10 de novembre de 2019| edici� del dia

Santiago Lupe, dirigent del Corrent Revolucionari de Treballadors i Treballadores (CRT) ha difós per les xarxes una crida a votar a la CUP a Catalunya, com "l’única candidatura que planteja que bloquejaria qualsevol intent de tancar per dalt la crisi oberta en aquest règim del 78, que ha donat el seu suport a les mobilitzacions i que ha denunciat la repressió policial, tant del Govern espanyol del PSOE, com de la Generalitat del JxCat i ERC".

Així mateix, assenyala que l’esquerra independentista té la responsabilitat i la possibilitat de posicionar-se en una aliança de l’esquerra anticapitalista a Catalunya i en la resta de l’Estat, indenpendent dels partits del règim i del procés.

Al matí, Lupe utilitzava les xarxes socials per a sostenir que l’esquerra ha d’aixecar un pol independent dels partits de la burgesia com a alternativa per a la classe treballadora, la joventut i les dones.
temes relacionats

#VotaCUP   /    Repressió Catalunya   /    #Eleccions10N   /    CUP   /    Catalunya   /    Repressió   /    Règim del ’78   /    Autodeterminació de Catalunya   /    Catalunya

Comentaris

Comentar