×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Prou sobrecàrrega laboral! Vaga indefinida a Correos

Els treballadors de Correos a Sabadell porten 28 dies de vaga reclamant l'eliminació de la sobrecàrrega laboral. Per la seva part la direcció, sense escoltar els reclams de la plantilla, està contractant treballadors per fora per a boicotejar la vaga.

Martín Lugones

dimarts 4 de maig de 2021
Facebook Twitter

Els treballadors i treballadores de Correos a Sabadell ja porten 28 dies en vaga indefinida sense tenir resposta per part de la Jefatura de Catalunya, responsable de la situació de sobrecàrrega que té actualment la plantilla.

De 26 treballadors o treballadores que es necessita per a fer el treball, avui només compten amb 18 en plantilla. Això genera una sobrecàrrega de treball per a l’actual plantilla, perquè se’ls exigeix des de l’empresa que es compleixi amb el treball total incloent les persones que es necessiten.

Els treballadors denuncien les pèssimes situacions de salut en la qual es troben per la forta pressió que, d’una banda, els exigeix el treball, i per l’altre, la que se li imparteix des de l’empresa perquè compleixin amb allò exigit, amb amenaces de rebre sancions per no cobrir amb tot el treball, com ja està succeint.

Fa uns dies, a la vaga dels treballadors de Correos Sabadell se li van sumar els treballadors de Correos Terrassa amb el mateix plec de reivindicacions.

Aquesta actual situació continua sent desoïda per les autoritats de Correos a Catalunya a càrrec de Francisco Berbel Silva, del president de Correos, Juan Manuel Serrano i del Govern de l’Estat espanyol per permetre aquesta situació, han dit els treballadors.

Alhora des de la CGT Cataluya ha denunciat a l’empresa per la vulneració de dret a la vaga i perquè Correos desvia els seus serveis contractant personal extern per a intentar cobrir la demanda existent.

Per la irresponsabilitat de l’empresa, actualment, estan sent afectats al voltant de 70.000 veïns dels pobles de Sabadell i que podrien arribar a mes de 210.000 veïns més, tenint en compte la sumatòria a la vaga dels treballadors de Terrassa.

Des d’Esquerra Diari donem tot el nostre suport a la vaga dels treballadors i treballadores de Correos!

Prou sobrecàrrega laboral!

El Govern central és responsable!


Facebook Twitter
La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l’operació Judas

Alejandra Matamoros: "L'Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l'operació Judas no es beneficiïn de l'amnistia"

Alejandra Matamoros: "L’Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l’operació Judas no es beneficiïn de l’amnistia"

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l’operació Judas

De súper ministres i la casta judicial

De súper ministres i la casta judicial

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d'Habitatge és directament rendista

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d’Habitatge és directament rendista

Pedro Sánchez és investit president d'un nou govern de coalició “progressista”

Pedro Sánchez és investit president d’un nou govern de coalició “progressista”

La llei d'amnistia, l'ofensiva de la dreta i la restauració “progressista”

La llei d’amnistia, l’ofensiva de la dreta i la restauració “progressista”

La dreta es prepara per a una escalada destituent. Com enfrontar-la des d'una posició independent del “progressisme” que li ha obert les portes?

La dreta es prepara per a una escalada destituent. Com enfrontar-la des d’una posició independent del “progressisme” que li ha obert les portes?