×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

La reina ha mort: abolició de totes les monarquies!

Aquí ens sona la història. També sofrim una monarquia imposada, que costa milions de diners públics cada any i que és aquí per defensar els interessos imperialistes de l'Estat espanyol i el règim heretat del franquisme. Per això, avui mes que mai: Abolició de totes les monarquies!

EsquerraDiari.cat

diumenge 11 de setembre de 2022
Facebook Twitter

Com tothom sap, la reina Isabel II ha mort. 70 anys de regnat han hagut de suportar els britànics, la Commonwealth i tots els súbdits de l’imperialismes britànic, que no són pocs. Ha mort, però la monarquia continua viva. Seguint la tradició medieval, reaccionària i menys democràtica que se m’ocorre, ara li succeirà el seu fill Charles, per continuar servint de pilar de l’imperialisme britànic, dels interessos de les seves grans empreses, a costa de la classe treballadora britànica, a la qual li costa milions i milions. 118 milions d’Euros l’anys passat en concret. Segur que els treballadors en vaga (per exemple els del Royal mail, -Correu “real”-), en vaga perquè el seu sou pugi almenys al nivell de la inflació estan encantats.

Aquí ens sona la història, no? També sofrim una monarquia imposada, que costa milions de diners públics cada any i que és aquí per defensar els interessos imperialistes (avui clarament guerreristes) de les grans empreses de l’IBEX, tractant-se amb dictadors (que de dictadors sap molt aquesta monarquia, imposada per Franco) solidaritzant-se amb la corona britànica. Bé, perquè nosaltres ens solidaritzem la classe treballadora britànica i la de tots els pobles que sofreixen la seva corona.

Aquests dies vèiem tot tipus d’homenatges i emblanquiment a Isabel II, també en els canals “progressistes”, per algun motiu se’ls oblidava treure la foto de la reina fent la salutació nazi. També vam veure com Ayuso decreta 3 dies de dol per a la reina “símbol de comunitat de pobles”, ha tingut la descaradura de dir. Fins i tot vam veure simulacions de com seria l’enterrament oficial del monarca Felip VI. Però som moltes les que lluitem perquè a la monarquia espanyola no se l’acomiadi amb honors reals, ni a l’emèrit ni a l’hereu, les que lluitem per acabar amb aquesta institució i decidir sobre el nostre futur.

Per això, abolició de totes les monarquies!


Facebook Twitter
La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l’operació Judas

Alejandra Matamoros: "L'Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l'operació Judas no es beneficiïn de l'amnistia"

Alejandra Matamoros: "L’Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l’operació Judas no es beneficiïn de l’amnistia"

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l’operació Judas

De súper ministres i la casta judicial

De súper ministres i la casta judicial

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d'Habitatge és directament rendista

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d’Habitatge és directament rendista

Pedro Sánchez és investit president d'un nou govern de coalició “progressista”

Pedro Sánchez és investit president d’un nou govern de coalició “progressista”

La llei d'amnistia, l'ofensiva de la dreta i la restauració “progressista”

La llei d’amnistia, l’ofensiva de la dreta i la restauració “progressista”

La dreta es prepara per a una escalada destituent. Com enfrontar-la des d'una posició independent del “progressisme” que li ha obert les portes?

La dreta es prepara per a una escalada destituent. Com enfrontar-la des d’una posició independent del “progressisme” que li ha obert les portes?