×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Escola d’estiu anticapitalista i revolucionària a Barcelona

AVÍS IMPORTANT: malauradament, a causa de les condicions actuals a Catalunya -nova onada covid-, ens veiem obligats a canviar de lloc i format la nostra escola d'estiu de Contracorrent, Pan y Rosas i el CRT de Barcelona i Saragossa. Es farà a Barcelona els dies divendres 23 i dissabte 24 de juliol amb dos actes centrals i una ruta per la Barcelona revolucionària, entre altres activitats.

Facebook Twitter

La situació actual a Catalunya enfront la nova onada de pandèmia ens obliga a canviar el format i lloc de la nostra l’Escola d’estiu anticapitalista i revolucionària organitzada per Contracorrent, Pan y Rosas i el Corrent Revolucionari de Treballadors i Treballadores de Barcelona i Saragossa.

No ho podem fer a Palamós, com estava previst, i es farà a Barcelona amb un nou format adequat a la situació que requereixen més mesures de seguretat. El lloc serà el Casal de Barri Pou de la Figuera, carrer Sant Pere més Baix, 70.

Després de una gran Trobada de la joventut revolucionària de Contracorrent amb més de 150 participants, de participar activament a les manifestacions per Pablo Hasel, donar suport a la vaga del personal docent de la Universitat Autònoma de Barcelona i a totes les lluites de la classe treballadora i el jovent. De realitzar un cicle de sessions sota el nom “El secret està en l’explotació”, una exitosa formació sobre la vigència del marxisme per a entendre el capitalisme; haver posat dempeus la Xarxa de Precaries de Catalunya per a organitzar-nos en els nostres centres de treball contra la precarietat laboral i les externalitzacions; i al mes de juny a Saragossa generant un espai de disidència sexual i anticapitalista durant el mes de l’Orgull, ara volem convidar-te a aquestes jornades de trobada on debatre i formar-nos per a continuar lluitant.

Sota el lema d’aquesta nova edició de l’Escola, IDEES PER REVOLUCIONAR EL MÓN, farem la nostra escola, en un marc internacional marcat per la pandèmia i atacs sense precedents contra la classe treballadora, la lluita de classes i la resistència de la classe treballadora, les dones i la joventut, tornen a aparèixer amb força. Quan fins i tot el Fons Monetari Internacional alerta de que vindran esclats socials, més que mai hem de continuar organitzant-nos per a la lluita, alhora que ens seguim formant en "les armes de la crítica".

Quant al canvi de format, no podrem fer el cicle de xerrades proposades i ens centrarem en dos actes centrals. El primer, convocat per al divendres 23 a les 18h, tractarà sobre l’"Estratègia i Revolució: Quina esquerra enfront de la crisi i el fracàs del processisme i Unidas Podemos".

El dissabte 24, començarem a les 11h amb una ruta per la història de la Barcelona revolucionària. El Punt de trobada serà en el monument a Colón, amb l’exposició de Santiago Lupe.

A les 17h, realitzarem el segon acte, "De la revolta a la revolució: la lluita per una organització internacional per a vèncer". L’eix serà un recorregut pels reptes de l’esquerra revolucionària en l’Estat espanyol en debat amb les diferents estratègies. Comptarem amb la presència de Gaetan Gracia, de Révolution Permanente, convidat especial de França. I també amb Santiago Lupe, director d’Izquierda Diario | CRT. I Cynthia Lub, del comitè editorial d’Esquerra Diari | CRT.

Es tracta d’unes jornades de debats i xerrades que pretenen oferir un espai de reflexió profunda sobre les tasques dels que ens plantegem la lluita contra el sistema capitalista, els règims polítics al seu servei que ens volen fer pagar la crisi i totes les formes d’explotació i opressió que el sustenten.

Protocol sanitari i preu de l’estada

Hem triat especialment un establiment que ens permeti prendre mesures de distància social i seguretat sanitària com a part del protocol contra la Covid. Totes les activitats seran gratuïtes i ens anirem adaptant a la situació.

Més informació

Per WhatsApp: 623 44 74 46

Per Email: [email protected], [email protected] o [email protected]

Web: http://www.juventudacontracorriente.org/escuela/

Encara queden places disponibles, així que afanya’t i escriu-nos per a sumar-te a #OrganitzarLaRàbia.


Facebook Twitter

Pan y Rosas Estado español

Estado español | @PanyRosasEE


Contracorrent

Catalunya


El periodista Jesús Rodríguez seguirà fent periodisme "molest" per al Règim des de l'exili

El periodista Jesús Rodríguez seguirà fent periodisme "molest" per al Règim des de l’exili

Catalunya tindrà abans un govern d'extrema dreta que la independència

Catalunya tindrà abans un govern d’extrema dreta que la independència

Per un Sant Jordi popular. No un recinte firal neoliberal

Per un Sant Jordi popular. No un recinte firal neoliberal

El Suprem confirma la condemna de tres anys i mig de presó a Adrià Sas

El Suprem confirma la condemna de tres anys i mig de presó a Adrià Sas

Un CIE enmig de la mar: Defensa construirà un centre per a migrants a l'illot d'Alborán per 1.300.000 euros

Un CIE enmig de la mar: Defensa construirà un centre per a migrants a l’illot d’Alborán per 1.300.000 euros

Primers candidats de Vox a les europees: "Des del feminisme combatiu, transinclusiu, antiimperialista i anticapitalista no us donarem treva"

Primers candidats de Vox a les europees: "Des del feminisme combatiu, transinclusiu, antiimperialista i anticapitalista no us donarem treva"

Les llistes d'espera a Sanitat baten rècords: per una xarxa pública de salut sota control de treballadors i usuaris

Les llistes d’espera a Sanitat baten rècords: per una xarxa pública de salut sota control de treballadors i usuaris

La mobilització migratòria imposa al Congrés el debat per regularitzar 500.000 persones

La mobilització migratòria imposa al Congrés el debat per regularitzar 500.000 persones