×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Eleccions municipals: CGT Ensenyament inicia una campanya de denuncia contra ERC

La CGT Ensenyament fa una crida a participar de totes les convocatòries de rebuig a ERC en plena campanya de les eleccions municipals per fer evident les polítiques de manteniment de les retallades i de l'aprofundiment de la precarietat en la comunitat educativa.

EsquerraDiari.cat

dimecres 17 de maig
Facebook Twitter

El sindicat CGT Ensenyament ha iniciat aquesta setmana una campanya de denuncia contra Esquerra Republicana de Catalunya com a principal formació política que porta anys de retallades i d’un aprofundiment de la precarietat laboral en el conjunt de la comunitat educativa.

Tot i que les vagues d’educació impulsades durant tot el curs passat van aconseguir una primera victòria en arrabassar-li al departament d’Ensenyament les demandes del retorn de la reducció de l’hora lectiva i l’incorporació de 3.500 docents, el propi departament que dirigeix González Cambray d’ERC no ha cessat en la seva política d’empitjorar les condicions laborals de la plantilla de l’educació pública.

És per això que des de la CGT Ensenyament han engegat aquesta denuncia en plena campanya de les eleccions municipals per evidenciar els atacs del govern enfront el minvament de les condicions laborals de la comunitat educativa.

Des del sindicat s’està inundant d’enganxines els cartells de la campanya per a les eleccions municipals d’ERC arreu de Catalunya

A més però, la CGT Ensenyament fa una crida a participar massivament de les convocatòries i participar del boicot a ERC en els seus actes arreu del territori; en especial en l’acte central dels republicans a Santa Coloma de Gramenet aquest dissabte 20 de maig a les 12 hores.

A més, aprofitant la campanya electoral de les municipals, el sindicat fa una crida també a reprendre les mobilitzacions massives per torçar-li el braç tant al demaprtament d’Ensenyament com a les polítiques de manteniment de les retallades i de l’aprofundiment de la precarietat en la comunitat educativa.


Facebook Twitter
La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l’operació Judas

Alejandra Matamoros: "L'Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l'operació Judas no es beneficiïn de l'amnistia"

Alejandra Matamoros: "L’Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l’operació Judas no es beneficiïn de l’amnistia"

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l’operació Judas

De súper ministres i la casta judicial

De súper ministres i la casta judicial

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d'Habitatge és directament rendista

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d’Habitatge és directament rendista

Pedro Sánchez és investit president d'un nou govern de coalició “progressista”

Pedro Sánchez és investit president d’un nou govern de coalició “progressista”

La llei d'amnistia, l'ofensiva de la dreta i la restauració “progressista”

La llei d’amnistia, l’ofensiva de la dreta i la restauració “progressista”

La dreta es prepara per a una escalada destituent. Com enfrontar-la des d'una posició independent del “progressisme” que li ha obert les portes?

La dreta es prepara per a una escalada destituent. Com enfrontar-la des d’una posició independent del “progressisme” que li ha obert les portes?