POLÍTICA INTERNACIONAL

Eleccions als EUA: ara Trump diu que els seus vots "desapareixen màgicament"

El comptatge electoral dóna un creixement del suport a Biden. En aquest marc, l'actual president continua creant dificultats.

dijous 5 de novembre de 2020| edició del dia

"Anit estava liderant, sovint sòlidament, en molts estats clau, en gairebé tots els casos controlats i controlats pels demòcrates. Després, d’un en un, van començar a desaparèixer màgicament a mesura que es comptaven els abocadors sorpresa. MOLT ESTRANY, i els "enquestadors" ho van entendre completament i històricament malament!".

L’acusació, com resulta evident, va venir de part de Donald Trump. L’actual president i candidat a la reelecció intenta presentar les coses com a continuïtat de l’acusació de frau que va començar a desplegar aquesta mateixa matinada.

En una sèrie de tuits que va publicar en les últimes hores, el republicà intenta "explicar" el creixement en vots del seu rival demòcrata Joe Biden.

Les declaracions abocades a Twitter s’alineen amb les denúncies que va començar a realitzar Trump des de la mateixa matinada d’aquest dimecres, quan li va demanar a la Cort Suprema que detingués la votació i va començar desplegar la denúncia de l’existència d’un frau.

El discurs de Trump i les múltiples acusacions creuades estan posant una vegada més al descobert la decadència i límits enormes de la democràcia imperialista estatunidenca.
temes relacionats

Joe Biden   /    Política EEUU   /    Donald Trump

Comentaris

Comentar