Catalunya

SOLIDARITAT

El jovent de ContraCorrent es solidaritza amb els barris obrers de Madrid

L'organització juvenil ContraCorrent es solidaritza amb els barris obrers de Madrid que s'estan mobilitzant contra el confinament de classe d'Ayuso i rebutja l'enviament de l'exercit i més policia per part del Govern del PSOE i Unidas Podemos.

dilluns 28 de setembre de 2020| edició del dia

Des de Catalunya, l’organització juvenil ContraCorrent es solidaritza amb els barris obrers de Madrid que s’estan mobilitzant contra el confinament de classe d’Isabel Díaz Ayuso. Un confinament que afecta sobretot a la classe treballadora i els sectors popular, però que al mateix moment els envia a treballar sense mesures de seguretat i ens uns transports públics plens de gom a gom.

Alhora, des de ContraCorrent rebutjen també l’enviament de l’exercit i més policia per part del Govern del PSOE i Unidas Podemos, defensant els beneficis dels grans empresaris a costa de fer pagar la crisi a la classe treballadora.

Cal tenir en compte, també, que a Catalunya la situació des de la tornada a les aules s’ha convertit en una situació d’emergència, amb més de 600 grups confinats en tan sols dues setmanes. Tot després de quedar clar que les mesures del departament d’Educació i els diferents protcols han resultat insuficients.

Les mesures d’Ayuso, les de Sánchez i Iglesias, i les de Torra, no es diferencien en res, doncs la gestió dels diferents governs enfront d’una crisi històrica no son altra cosa que la continuació de les polítques neo-liberals de tota la vida, dirigides a gestionar els interesos dels capitalistes i en fer pagar els costos d’aquesta a la classe treballadora i els sectors populars.
temes relacionats

Confinament de classe   /    Isabel Díaz Ayuso   /    Govern de coalició PSOE-UP    /    Catalunya   /    Política Estat espanyol   /    Repressió   /    Madrid   /    Catalunya   /    Societat

Comentaris

Comentar