Repressió

LLIBERTATS DEMOCRÀTIQUES

El Garraf es mobilitza per la llibertat de Hasél i la llibertat d’expressió

dimarts 23 de febrer| edició del dia

Diverses organitzacions socials i més d’un centenar de persones de la Comarca del Garraf ens vam donar cita aquest dimarts a les 19 hs en la plaça de la Vila del poble de Vilanova i la Geltrú per a exigir la llibertat de Pablo Hasél i la de tots els presos polítics.

Per la llibertat d’expressió, perquè ningú més sigui reprimit i/o empresonat per les seves idees. I a viva veu es va pronunciar en contra de la monarquia, la llei mordassa i per la llibertat del poble català a l’autodeterminació.

La manifestació va recórrer els carrers de Vilanova i la Geltrú recollint suport dels treballadors que tornaven a casa seva després de la seva jornada i dels veïns que treien el cap des dels seus balcons.

Hem d’impulsar aquestes mobilitzacions i moltes més per aconseguir els objectius plantejats, per a això és necessari construir un gran moviment contra la repressió i la monarquia amb tots aquells que qüestionin el règim del 78 i les grans empreses de l’Ibex 35.

Et pot interessar: Pablo Castilla de Contracorrent sobre les protestes per la llibertat de Pablo Hasél
temes relacionats

Vilanova i la Geltrú   /    Repressió    /    Llibertat d’expressió   /    Llibertats democràtiques   /    Pablo Hasél   /    Catalunya

Comentaris

Comentar