×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Després de la censura a Twitter i altres xarxes, Trump llança la seva pròpia plataforma

Així ho va indicar Jason Miller, un dels seus assessors, en una entrevista amb Fox News. Utilitzant com arguments les posicions de dretes de l’ex-president, les multinacionals que gestionen les xarxes socials havien eliminat els seus comptes.

dimarts 23 de març de 2021
Facebook Twitter

"Crec que veurem el president Trump un altre cop a les xarxes socials probablement d’aquí uns dos o tres mesos, amb la seva pròpia plataforma".

Aquesta declaració és de Jason Miller, un dels ex-assessors de Donald Trump. Ho va enunciar aquest diumenge al canal Fox News i resulta ser el primer anunci del seu retorn polític.

L’ex-funcionari va afegir "això és una cosa que crec que serà un dels focus més candents a les xarxes socials - ha subratllat -, ja que redefinirà per complet el joc i tots estaran esperant i mirant per veure què fa exactament el president Trump".

A inicis de 2021, després de l’assalt protagonitzat per sectors dretans i ultra-reaccionaris al Capitoli de Washington, Trump va ser censurat a les xarxes socials. Tant a Twitter com a Facebook, Instagram, YouTube i Snapchat, els seus comptes van ser suspesos de manera permanent.

Aquesta decisió de les grans multinacionals de la tecnologia va ser presa sota l’argument de rebutjar els reaccionaris arguments que el llavors president en funcions llançava des dels seus comptes.

Sota un argument formalment progressista - el rebuig al racisme, les incitacions a la violència i les Fake News - aquestes grans empreses van executar una mesura de silenciament que demà pot ser utilitzada contra manifestacions populars, reclams de la classe treballadora i altres sectors en lluita.

En una societat dirigida pels interessos del gran capital, qualsevol mesura que restringeixi les llibertats democràtiques - encara que sigui feta en perjudici d’una figura tan reaccionària com Trump - serà utilitzada, més d’hora que tard, contra el poble treballador i els moviments de lluita.


Facebook Twitter
La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l’operació Judas

Alejandra Matamoros: "L'Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l'operació Judas no es beneficiïn de l'amnistia"

Alejandra Matamoros: "L’Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l’operació Judas no es beneficiïn de l’amnistia"

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l’operació Judas

De súper ministres i la casta judicial

De súper ministres i la casta judicial

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d'Habitatge és directament rendista

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d’Habitatge és directament rendista

Pedro Sánchez és investit president d'un nou govern de coalició “progressista”

Pedro Sánchez és investit president d’un nou govern de coalició “progressista”

La llei d'amnistia, l'ofensiva de la dreta i la restauració “progressista”

La llei d’amnistia, l’ofensiva de la dreta i la restauració “progressista”

La dreta es prepara per a una escalada destituent. Com enfrontar-la des d'una posició independent del “progressisme” que li ha obert les portes?

La dreta es prepara per a una escalada destituent. Com enfrontar-la des d’una posició independent del “progressisme” que li ha obert les portes?