×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Contraprograma: desmuntant les municipals | Els models de ciutat

Estrena del podcast Contraprograma: desmuntant les municipals. En aquest primer episodi analitzem els models de ciutat dels principals partits que opten a governar Barcelona, i veurem com cap de les alternatives aporten cap solució a les problemàtiques dels sectors populars i la classe treballadora.

Redacció Esquerra Diari

dimecres 26 d’abril
Facebook Twitter

Esquerra Diari estrenem un nou Podcast titulat ’Contraprograma: desmontant les municipals’, amb els que ens proposem reflectir algunes de les claus d’unes eleccions que, més enllà dels resultats, no expressaran cap alternativa que faci front a les veritables necessitats de la classe treballadora, les dones, la joventut o les persones migrants.

En aquest primer episodi Verónica Landa i Mariona Tàsquer analitzen des del bellmig de l’Avinguda Meridiana els diferents models de ciutat dels candidats i candidates a l’alcaldia de Barcelona, i com aquests, ja siguin neoliberals com Junts o el PSC, o neoreformistes com Barcelona en Comú, acaben garantitzant els beneficis dels lobbies i cercles de poder de la ciutat. Per esmentar només les candidatures amb més possibilitats d’acabar governant.


Pots escoltar-lo també a Spotyfi i Ivoox:No obstant, al llarg de tota la precampanya i campanya electoral s’emetran tota una sèrie d’episodis en els que analitzarem també problemàtiques com l’habitatge i la pobresa energètica, la seguretat i l’accionar del cos policial de la Guàrdia Urbana; el racisme institucional, el turisme de creuers, la precarietat laboral o la falta de recursos en els principals serveis públics, entre d’altrs qüestions que afecten a la classe treballadora i els sectors populars, i que per descomptat cap d’aquests models oferiran solució alguna a aquestes qüestions.

Al llarg dels episodis també anirem analitzant els programes de la dreta i l’extrema dreta del PP, Ciutadans, Valents i Vox, així com també la dedicació d’un programa a la candidatura de la CUP i la seva estratègia municipalista i la contraposarem amb una veritable alternativa anticapitalista i de classe que faci front a les veritables necessitats de la classe treballadora, les dones, la joventut o les persones migrants.

No us perdeu el pròxim episodi de Contraprograma: desmuntant les municipals, en el que tractarem en profunditat una de les principals qüestions com és el model de turisme a la ciutat.

Et pot interessar: Eleccions Municipals: cap a uns comicis sense alternativa per als sectors populars


Facebook Twitter
Repressió “progressista”: Dani Gallardo serà el primer condemnat per les protestes del procés que entrarà a la presó

Repressió “progressista”: Dani Gallardo serà el primer condemnat per les protestes del procés que entrarà a la presó

Senseidrets: programes d'innovació o d'explotació de la Generalitat?

Senseidrets: programes d’innovació o d’explotació de la Generalitat?

La pagesia de Catalunya es concentra a Barcelona

La pagesia de Catalunya es concentra a Barcelona

7F | Jornada de lluita en solidaritat amb el poble palestí

7F | Jornada de lluita en solidaritat amb el poble palestí

Eleccions Galícia | El PP manté la seva majoria absoluta, el BNG creix a costa del PSdG i el “vell” neoreformisme s'enfonsa

Eleccions Galícia | El PP manté la seva majoria absoluta, el BNG creix a costa del PSdG i el “vell” neoreformisme s’enfonsa

Eleccions Galícia 18-F: què pot esperar el poble treballador?

Eleccions Galícia 18-F: què pot esperar el poble treballador?

Avals públics per a la compra d'habitatge: un regal del govern “progressista” per als bancs i especuladors

Avals públics per a la compra d’habitatge: un regal del govern “progressista” per als bancs i especuladors

El govern espanyol continua venent armes a Israel en plena invasió a Rafah

El govern espanyol continua venent armes a Israel en plena invasió a Rafah