×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

CatalanGate: "És l’enemic? miri, és que soc el Pedro"

Fonts inexistents i molt confiables estarien revelant el veritable entramat que s'amaga darrere del cas de l'espionatge. Una veritable conjura dels necis, com diria John Kennedy Toole, i encapçalada per Pedro Sánchez i Margarita Robles.

EsquerraDiari.cat

dimecres 4 de maig de 2022
Facebook Twitter

Segons fonts pròximes a la desapareguda revista TBO el president del govern espanyol Pedro Sánchez estaria en contacte constant amb agents de la T.I.A., els quals l’estarien assessorant en diferents assumptes d’Estat.

Després de mitja legislatura sense poder acabar de desactivar el moviment democràtic català i amb la insistència d’alguns elements subversius que estarien confabulant amb espies russos i el Superagent 86 per convocar una taula de diàleg per a 2034, Sánchez s’hauria posat en contacte amb els mateixos Mortadelo i Filemón.

Aquests haurien apadrinat la ingeniosa idea de contractar els serveis de Pegasus SA i intervenir així els mòvils de nombrosos polítics independentistes de Catalunya amb la intenció de saber els gustos i aficions d’aquests per bescanviar la "punyetera" taula.

No obstant, tot i que Sánchez, sempre segons fonts d’ACME, no comptava amb el vist i plau del ministre d’Interior Grande-Marlaska, que estaria més per una opció de delegar tot en l’Audiencia Nacional, el president va acabar per assumir les despeses per error del programa de Carmen Sandiego, amb tanta mala sort que en el moment de contractar els serveis ho va fer amb el telèfon de Palau.

És així que del CatalanGate s’ha passat a l’SpanishGate i les rialles dels Macron, Scholz i Johnson, els quals es creuen lliures d’intervencions i infeccions telefòniques.

Continuarà,... segur.

***

Tot això podria estar passant, o no. No obstant, lluny d’infantilitzar una crisi de grans dimensions com és el cas d’espionatge, la paròdia n’és una ilustració més de com actuen els mecanismes de qualsevol estat capitalista a través de les profundes canyeries de porqueria amb les que es sustenta la mateixa bastimenta política corrupta.

És així que l’escàndol de les escoltes mitjançant el programa Pegasus, que ja no sols ha estat utilitzat conta els líders independentistes catalans, sinó contra el propi Govern, mostra la podridura del règim polític espanyol i la impunitat amb la qual continuen operant les “clavegueres de l’Estat”.

I si tot això és possible és perquè existeix una llei de Secrets Oficials promulgada en 1968, en ple règim franquista, que permet tot tipus de crims d’Estat perpetrats pels serveis d’intel·ligència, les forces policials i parapolicials acollides pels governs.

Davant tot aquest accionar corrupte, per enfrontar decididament l’Estat profund i acabar amb l’espionatge il·legal cal començar per prendre mesures que trenquin la normalitat vigent amb la formació d’una Comissió de recerca independent de les institucions de l’Estat, per determinar els fets i aconseguir el judici i càstig als responsables materials i polítics de l’espionatge.

Altres mesures iguals d’importants en són la dissolució del CNI, la derogació de la Llei de Secrets Oficials franquista i desclassificació de tots els arxius secrets en mans de l’Estat i els seus serveis d’intel·ligència. Així com també el cessament de tota persecució política i la llibertat dels presos polítics que encara romanen en la presó a conseqüència del procés i de totes les lluites socials i ciutadanes.


Facebook Twitter
Joan Tallada, membre d'Act Up Barcelona: "Vam aconseguir que la sida es veiés també com una qüestió política"

Joan Tallada, membre d’Act Up Barcelona: "Vam aconseguir que la sida es veiés també com una qüestió política"

La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l’operació Judas

Alejandra Matamoros: "L'Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l'operació Judas no es beneficiïn de l'amnistia"

Alejandra Matamoros: "L’Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l’operació Judas no es beneficiïn de l’amnistia"

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l’operació Judas

Hipocresia imperialista: el govern espanyol compra míssils israelians per valor de 290 milions d'euros

Hipocresia imperialista: el govern espanyol compra míssils israelians per valor de 290 milions d’euros

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d'Habitatge és directament rendista

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d’Habitatge és directament rendista

Pedro Sánchez és investit president d'un nou govern de coalició “progressista”

Pedro Sánchez és investit president d’un nou govern de coalició “progressista”

Podria Estar Passant: "Asociacions de pares i mares de jutges, guardies civils, bisbes i 'putosdefensors' signen un manifest per l'independència de l'Espanya perseguida"

Podria Estar Passant: "Asociacions de pares i mares de jutges, guardies civils, bisbes i ’putosdefensors’ signen un manifest per l’independència de l’Espanya perseguida"