Pandèmia

VAGA NISSAN

Àmplia solidaritat amb la vaga de Nissan des-de la Plataforma 3 d’Octubre

Aquest dissabte s'ha celebrat la concentració convocada per la Plataforma 3 d’octubre a la Plaça Sant Jaume sota el lema "Desconfinem drets i llibertats". Totes les organizacions es solidaritzan amb la vaga de Nissan.

diumenge 24 de maig de 2020| edició del dia

Aquest dissabte s’ha celebrat la concentració convocada per la Plataforma 3 d’octubre a la Plaça Sant Jaume sota el lema "Desconfinem drets i llibertats". Els tres eixos de la concentració han sigut la defensa del dret a la protesta, la denúncia de la recentralització per part de l’Estat i contra la repressió que les forces de seguretat estan realitzant durant aquesta crisi.

Concentració de la Plataforma 3O: "Desconfinem drets i llibertats"

Unes denuncies de les retallades de drets i llibertats però, que no poden anar desvinculades de les mesures dels governs central i català per salvar a la patronal i fer pagar la crisi a la classe treballadora.

Així com també els processos de lluita actuals, com és la lluita dels treballadors i treballadores de Nissan, els quals porten en vaga des-de el 4 de maig. Moltes ortganitzacions portavan pancartes i han enviat videos de solidaritat a les treballadores i treballadors de Nissan en vaga.

Rosario treballadora de CGT- Catalunya i de la plataforma Pla de Xoc Social: ”Muchas gracias por la lucha. Nos hace mucha falta”.

Treballadora del sindicat de l’Esquerra independentista COS (Coordinadora Obrera Sindical) envia un mensatge de solidaritat amb #VagaNissan

Les organitzacions de persones migrantes, SINDILLAR i PapersxTothom: "Cal la nacionalització sota control obrer"

Laura, treballadora de CGT-Ensenyament.

Treballador de CGT- Correos de Barcelona: “Vuestra lucha es la de todos los trabajadores. Estamos con vosotros“.

Des-de la concentració Pl. Sant Jaume #DesconfinemDRETSiLLIBERTATS, Santiago Lupe de la Corriente Revolucionaria de Trabajadores y Trabajadoras, “Solidaridad con la #VagaNissan que están en el piquete”.

Concepción Miro de IAC “Cap acomiadament! El treball es un dret! Solidaritat Anna els companys de #VagaNissan”.

Et pot interessar: Molina, ex vaguista de Panrico: "a Nissan es pot produïr sota control obrer"

Et pot interessar: [VIDEO] Solidaritat de la joventut amb els treballadors de Nissan en vaga!
temes relacionats

Pandèmia   /    Nissan   /    Món obrer   /    Vaga   /    Acomiadaments   /    Vaga de treballadors   /    Barcelona

Comentaris

Comentar