×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Alt al genocidi! Manifestacions estatals en solidaritat amb la lluita del poble palestí

Dia 20 de gener hi ha una cita important per mobilitzar-nos per Palestina a tot l'Estat. Hem d'omplir totes les ciutats i carrers, com ve ocorrent des de l'inici de la massacre a tot el món. És urgent masivitzar les convocatòries i caminar cap a un moviment unificat, per colpejar juntes i alçar les nostres veus per dir: Alt al genocidi! Ruptura de relacions JA amb Israel! i Visca la lluita del poble palestí!

EsquerraDiari.cat

dilluns 15 de gener
Facebook Twitter

Perquè el genocidi a Palestina continua. 22.000 palestins han estat assassinats, la majoria nens, dones i persones majors. Més de 7000 persones segueixen enterrades sota els enderrocs, impossible comptar els milers i milers de ferits. 2 milions de desplaçats, el 80% de la població de Gaza! Han estat obligats a abandonar les seves llars. Ja són 79 els periodistes assassinats per Israel, hi ha un pla sistemàtic per assassinar als qui informen del genocidi. Mentrestant, les potències imperialistes fan costat a Israel i estenen l’ofensiva bombardejant Iemen per atacar els seus interessos econòmics en solidaritat amb Palestina.

I què fa el govern “progressista” espanyol mentre veiem una neteja ètnica televisada? Continua mantenint tots i cadascun dels acords militars i comercials amb l’Estat genocida d’Israel, li compra armes finançant la seva guerra, segueixen els pactes de venda d’armes, mantenen els soldats al Líban fent costat a l’exèrcit israelià…

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Lucía Nistal (@lucianistal)


Qualsevol declaració en suport a Palestina que facin des del govern és una hipocresia criminal i s’assembla molt a la posició totalment hipòcrita del Rei, que parla de tragèdia però equipara tots dos “bàndols” i defensa la sortida dels dos Estats, com si un estat construït sobre la base de la colonització i el genocidi del poble palestí suposés algun tipus d’opció per acabar amb la massacre.

I als portaveus de Sumar, que escriuen piulades aplaudint la denúncia de Sud-àfrica contra Israel en la Cort Internacional de Justícia cal recordar-los: sou part del govern que NO secunda aquesta denúncia.

Per això en un país imperialista com aquest tenim el deure de sortir als carrers a exigir-li al govern que posi fi immediatament a tots els acords i relacions amb Israel i la retirada de totes les tropes i vaixells espanyols. Avui més que mai hem de seguir als carrers i mobilitzades en suport a la resistència del poble palestí contra el genocidi d’Israel.


La convocatòria és el pròxim 20 de gener, una manifestació estatal descentralitzada en la que sortirem en més de 60 ciutats de l’Estat.

I una setmana després, el 27 de gener, tornarem a sortir als carrers, en una manifestació estatal a Madrid, a la qual vindrà gent de tot l’Estat, que sortirà a les 16 hores des d’Atocha fins a Plaza España.

Hem d’omplir totes dues convocatòries i ser milers, com ve ocorrent des de l’inici de la massacre en ciutats de tot el món. És urgent masivitzar les convocatòries i caminar cap a un moviment unificat, per colpejar juntes i alçar les nostres veus per dir: Alt al genocidi! Des del riu fins a la mar, Palestina vencerà!


Facebook Twitter
El periodista Jesús Rodríguez seguirà fent periodisme "molest" per al Règim des de l'exili

El periodista Jesús Rodríguez seguirà fent periodisme "molest" per al Règim des de l’exili

Catalunya tindrà abans un govern d'extrema dreta que la independència

Catalunya tindrà abans un govern d’extrema dreta que la independència

Per un Sant Jordi popular. No un recinte firal neoliberal

Per un Sant Jordi popular. No un recinte firal neoliberal

El Suprem confirma la condemna de tres anys i mig de presó a Adrià Sas

El Suprem confirma la condemna de tres anys i mig de presó a Adrià Sas

Primers candidats de Vox a les europees: "Des del feminisme combatiu, transinclusiu, antiimperialista i anticapitalista no us donarem treva"

Primers candidats de Vox a les europees: "Des del feminisme combatiu, transinclusiu, antiimperialista i anticapitalista no us donarem treva"

Les llistes d'espera a Sanitat baten rècords: per una xarxa pública de salut sota control de treballadors i usuaris

Les llistes d’espera a Sanitat baten rècords: per una xarxa pública de salut sota control de treballadors i usuaris

La mobilització migratòria imposa al Congrés el debat per regularitzar 500.000 persones

La mobilització migratòria imposa al Congrés el debat per regularitzar 500.000 persones

La hipocresia de Podemos: en el govern van votar els pressupostos militaristes, però ara es preocupen pels enviaments d'armes a Ucraïna

La hipocresia de Podemos: en el govern van votar els pressupostos militaristes, però ara es preocupen pels enviaments d’armes a Ucraïna