×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

A Catalunya #VotaCUP

Des del CRT demanem el vot a la CUP a Catalunya en les eleccions generals del 10N i el vot nul per Catalunya a la resta de l'Estat.

Facebook Twitter

El Corrent Revolucionari de Treballadors i Treballadores fem una crida a votar a la CUP a Catalunya. A la resta de l’Estat a emetre un vot nul en solidaritat amb Catalunya amb una papereta contra la repressió, per l’amnistia i el dret a decidir.

Tots els actors del règim pressionen per un govern estable i d’“ordre”. Volen tancar per dalt la "crisi orgànica" del Règim del 78, imposant com a nou cadenat el marc autoritari de la sentència del procés i l’escalada repressiva contra l’independentisme i els drets democràtics.

El poble català, amb la joventut al capdavant, ens hem resistit a aquesta restauració reaccionària. Hem viscut jornades de vagues, talls de carretera, manifestacions massives i resistència a la violència policial.

El Govern i els partits -ERC, PDECAt i JxCat- que en 2017 ens van enviar a casa, ens reprimeixen ara als carrers i han fet pujar la xifra de presos polítics a 40. Són els mateixos que porten dècades governant per a les grans empreses i ho continuen fent, com amb la Llei Aragonés que pretén privatitzar els serveis públics essencials.

El processisme i els seus partits estan qüestionats i s’obre l’oportunitat de construir un full de ruta des de la classe treballadora, la joventut i els sectors populars.

L’esquerra del “canvi”, des d’Unidas Podemos fins als Comuns, han passat de l’equidistància a fixar com a únic horitzó el cogovern amb el PSOE del 155, l’IBEX35 i la precarietat laboral. Per això criden a acatar la sentència, criminalitzen les protestes i justifiquen les intervencions policials d’aquestes setmanes.

La CUP ha estat l’única formació de les que es presenten que ha donat un suport incondicional a aquestes mobilitzacions i s’ha negat a caure en la criminalització de la joventut. Ha denunciat la repressió del Govern i els seus partits, exigint la dimissió de Buch, la dissolució de la BRIMO i l’expulsió dels policies que han deixat més de 600 ferits.

El seu objectiu és bloquejar i impugnar l’intent de tancament reaccionari per dalt de la crisi del règim, defensant tres eixos programàtics: el dret d’autodeterminació, l’amnistia i els drets socials. Quelcom que els separa de la lògica del “mal menor”, que comparteixen tant l’esquerra del “canvi” com els partits del procesisme català.

L’esquerra independentista té l’oportunitat i la responsabilitat de treure totes les lliçons del 2017 i d’aquesta segona tardor catalana. De construir una alternativa política des de la joventut, la classe treballadora i els sectors populars, que ens permeti desenvolupar l’autoorganització obrera i popular. Que no reediti les velles aliances amb el processisme i els seus partits.

Que es dirigeixi també a l’esquerra de l’Estat espanyol que ja no es creu la cantarella del PSOE com a “mal menor”, per a construir una esquerra anticapitalista i de la classe treballadora, que es prepari per a enfrontar el pròxim govern i conquistar l’amnistia, el dret a decidir i poder obrir processos constituents on decidir-ho realment tot.


Facebook Twitter
La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l’operació Judas

Alejandra Matamoros: "L'Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l'operació Judas no es beneficiïn de l'amnistia"

Alejandra Matamoros: "L’Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l’operació Judas no es beneficiïn de l’amnistia"

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l’operació Judas

De súper ministres i la casta judicial

De súper ministres i la casta judicial

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d'Habitatge és directament rendista

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d’Habitatge és directament rendista

Pedro Sánchez és investit president d'un nou govern de coalició “progressista”

Pedro Sánchez és investit president d’un nou govern de coalició “progressista”

La llei d'amnistia, l'ofensiva de la dreta i la restauració “progressista”

La llei d’amnistia, l’ofensiva de la dreta i la restauració “progressista”

La dreta es prepara per a una escalada destituent. Com enfrontar-la des d'una posició independent del “progressisme” que li ha obert les portes?

La dreta es prepara per a una escalada destituent. Com enfrontar-la des d’una posició independent del “progressisme” que li ha obert les portes?