×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

7F | Jornada de lluita en solidaritat amb el poble palestí

Els sindicats CGT Catalunya i la Intersindical Alternativa de Catalunya juntament amb més de 170 entitats convoquen a una jornada de lluita i solidaritat a tota Catalunya amb el poble palestí als centres de treball. Segueix aquí la jornada.

EsquerraDiari.cat

dimecres 7 de febrer
Facebook Twitter

Els sindicats CGT Catalunya i la Intersindical Alternativa de Catalunya juntament amb més de 170 entitats convoquen a una jornada de lluita i solidaritat a tota Catalunya amb el poble palestí als centres de treball. La jornada consisteix en accions al carrer al migdia, per fer visible la solidaritat amb Palestina des de diferents sectors.A la tarda es convoca una manifestació a les 18h al Parc del Clot de Barcelona. En total S’han organitzat concentracions i aturades a 25 localitats. També als centres d’estudi i haurà accions i assemblees dels estudiants.


En un comunicat, els sindicats CGT i IAC comencen dient que "7 de febrer es compleixen 4 mesos de l’inici del genocidi que Israel perpetra sobre el poble palestí, 16 anys de bloqueig a la Franja de Gaza per terra, mar i aire, 75 anys de neteja ètnica i colonialisme a tota Palestina", per passar després a condemnar "la complicitat i el suport de les potències occidentals".

En aquest sentit, la denuncia se centra també en l’imperialisme espanyol en dir que “el Ministeri de Defensa espanyol continua comprant armament i material de vigilància a Israel, i això fa que el nostre Govern sigui còmplice en aquests crims”. I acaba afirmant que "en la causa del poble palestí es condensen moltes causes globals que lluiten contra la cadena de complicitats internacional que fa possible el genocidi".

Avui és més important que mai seguir impulsant les demandes que sintetitzen també els sindicats i entitats convocants de la jornada de vaga d’aquest 7 de febrer com són la fi del comerç militar i de seguretat i el trencament de les relacions amb l’Estat d’Israel, així com la crida internacional a aturar immediatament els bombardejos d’Israel sobre la Franja de Gaza i l’ocupació de Palestina.Segueix aquí la jornada de lluita amb Palestina

Facebook Twitter
El periodista Jesús Rodríguez seguirà fent periodisme "molest" per al Règim des de l'exili

El periodista Jesús Rodríguez seguirà fent periodisme "molest" per al Règim des de l’exili

Catalunya tindrà abans un govern d'extrema dreta que la independència

Catalunya tindrà abans un govern d’extrema dreta que la independència

Per un Sant Jordi popular. No un recinte firal neoliberal

Per un Sant Jordi popular. No un recinte firal neoliberal

El Suprem confirma la condemna de tres anys i mig de presó a Adrià Sas

El Suprem confirma la condemna de tres anys i mig de presó a Adrià Sas

Un CIE enmig de la mar: Defensa construirà un centre per a migrants a l'illot d'Alborán per 1.300.000 euros

Un CIE enmig de la mar: Defensa construirà un centre per a migrants a l’illot d’Alborán per 1.300.000 euros

Primers candidats de Vox a les europees: "Des del feminisme combatiu, transinclusiu, antiimperialista i anticapitalista no us donarem treva"

Primers candidats de Vox a les europees: "Des del feminisme combatiu, transinclusiu, antiimperialista i anticapitalista no us donarem treva"

Les llistes d'espera a Sanitat baten rècords: per una xarxa pública de salut sota control de treballadors i usuaris

Les llistes d’espera a Sanitat baten rècords: per una xarxa pública de salut sota control de treballadors i usuaris

La mobilització migratòria imposa al Congrés el debat per regularitzar 500.000 persones

La mobilització migratòria imposa al Congrés el debat per regularitzar 500.000 persones