Catalunya

2' EN CLAU ROJA

14F: vot nul o abstenció, per una esquerra anticapitalista i de classe

Santiago Lupe, portaveu del CRT dóna les claus de perque cal votar nul o abstenir-se en les eleccions catalanes d'aquest diumenge i perque cal una esquerra anticapitalista i amb independència de classe.

dimecres 10 de febrer| edició del dia


14F: vot nul o abstenció, per una esquerra anticapitalista i de classe - YouTube

Santiago Lupe, portaveu del Corrent Revolucionari de Treballadors i Treballadores dóna les claus de perque cal votar nul o abstenir-se aquest diumenge davant unes eleccions catalanes imposades pel Règim del 78.

Alhora, fa una crida a construir una alternativa d’esquerra que lluiti per un programa anticapitalista i el desenvolupament de la mobilització social, amb la classe treballadora al capdavant, i amb independència dels partits de la burgesia catalana per poder conquistar el dret a l’autodeterminació.

Et pot interessar: Contra unes eleccions imposades, per una alternativa anticapitalista i d’independència de classe: vot nul o abstenció
temes relacionats

Eleccions catalanes   /    Eleccions 14F   /    Esquerra anticapitalista   /    Esquerra revolucionària   /    Catalunya   /    Esquerra independentista   /    Eleccions   /    Catalunya

Comentaris

Comentar