Internacional

COP D'ESTAT BOLÍVIA

[Vídeo] Comunitats pageses comencen a voltar La Paz-Bolívia

Milers de pagesos comencen a dirigir-se de El Alto a la ciutat de La Paz voltant la capital en rebuig al cop d'Estat. La policia durant el dia ha reprimit als manifestants amb bales. Des de les FFAA es van ordenar sortir al carrer, quelcom que pot provocar un salt en l'escalada repressiva que ja porta tres morts.

dilluns 11 de novembre de 2019| edició del dia

Al crit de “guerra civil” milers de pagesos es dirigeixen des de El Alto a la ciutat de La Paz en un actiu repudi al cop d’Estat contra l’ex president Evo Morales i el seu vice, García Linera.

Des d’anit i durant el dia d’avui després de consumar-se el cop la policia ha sortit a reprimir als manifestants que van ser ferits de bala i denuncien, almenys, tres morts.

Des de la tarda les FFAA van ordenar intervenir en la seguretat interior aplicant el Pla “Sebastián Pagador”, quelcom que pot provocar un veritable bany de sang popular.

Alhora, el diari Página Siete afirma que productors de coca, “cocaleros”, rebutgen la renúncia d’Evo Morales i criden a la resistència en la localitat de Chimoré.
temes relacionats

El Alto   /    Crisi Bolívia   /    Cop d’Estat   /    Bolívia   /    Internacional

Comentaris

Comentar