×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Santiago Lupe: “Són necessàries mobilitzacions a tot l’Estat en solidaritat amb Catalunya”

Santiago Lupe, portaveu del CRT (Corrent Revolucionari de Treballadors i Treballadores) denuncia la sentència del “judici de la vergonya” als líders polítics independentistes, des de l'aeroport del Prat, l'epicentre de les protestes a Barcelona.

EsquerraDiari.cat

dimarts 15 d’octubre de 2019
Facebook Twitter

Cinc claus de la jornada d’avui:

1: Aquesta és una sentència infame que ve a confirmar el curs autoritari que es viu donant en l’Estat Espanyol des de l’aprovació de la Llei Mordassa. És un atac directe contra el moviment democràtic català, contra el moviment independentista , i també contra tots els drets i llibertats de la resta de l’Estat.

2: La resposta de milers de persones a Catalunya ha tornat a posar en evidència que el poble català està disposat a barallar pels seus drets democràtics i a no deixar-se aixafar per un Règim en un curs totalment autoritari.

En directe: massives manifestacions contra sentència: milers de persones segueixen envoltant l’aeroport de El Prat

3: Avui hem escoltat a Pablo Iglesias dient que és necessari acatar aquesta sentència. Avui Unidas Podemos ha decidit fer un salt en la integració al Règim del 78, un salt que suposa assumir el nou consens reaccionari que planteja aquesta sentència, i que insisteixo ve a ser la culminació del curs autoritari que es va obrir amb la llei mordassa com la primera resposta repressiva contra el moviment del 15M i el moviment dels indignats.

Fa falta una esquerra valenta que no acati el que no es pot acatar

4: Per a aconseguir tirar a baix aquesta sentència i imposar l’Amnistia, sàrria necessari desenvolupar assemblees en els centres d’estudi, en els centres de treball i sobretot preparar la vaga general del pròxim divendres 18. És necessari exigir als sindicats que convoquin vaga general en tots els centres de treball, i que la classe treballadora pugui ser part d’aquest moviment democràtic, posant-se al capdavant i poder també vincular-lo amb les reivindicacions socials pendents.

5: A la resta de l’Estat també és necessari que l’esquerra surti al carrer, que es mobilitzi al costat de tots els altres sectors que vulguin defensar els drets democràtics que s’estan trepitjant. Són necessàries mobilitzacions en totes les ciutats de l’Estat en solidaritat amb Catalunya.

Amnistia JA per als presos polítics! Tots als carrers: Vaga general a Catalunya i mobilitzacions en tot l’Estat!


Facebook Twitter
El Ministeri de l'interior premia al policia nacional infiltrat amb una plaça a una ambaixada

El Ministeri de l’interior premia al policia nacional infiltrat amb una plaça a una ambaixada

Prou espionatge i infiltracions del govern "progressista" contra organitzacions socials, sindicals i polítiques. Marlaska dimissió!

Prou espionatge i infiltracions del govern "progressista" contra organitzacions socials, sindicals i polítiques. Marlaska dimissió!

Cinc activistes es querellen contra el policia infiltrat que utilitzava relacions sexe-afectives

Cinc activistes es querellen contra el policia infiltrat que utilitzava relacions sexe-afectives

ERC i PSC acorden els pressupostos catalans: retorn a l'autonomisme, macroprojectes i suport a la reforma "ligth" de la Llei Mordassa

ERC i PSC acorden els pressupostos catalans: retorn a l’autonomisme, macroprojectes i suport a la reforma "ligth" de la Llei Mordassa

Mor una nova persona sense sostre a Barcelona després de les jornades "sensellarisme" de l'Ajuntament

Mor una nova persona sense sostre a Barcelona després de les jornades "sensellarisme" de l’Ajuntament

El govern del PSOE i Unidas Podemos planeja l'enviament de tancs a Ucraïna

El govern del PSOE i Unidas Podemos planeja l’enviament de tancs a Ucraïna

La inflació segueix en alça i els preus dels aliments “pels núvols”

La inflació segueix en alça i els preus dels aliments “pels núvols”

L'economia creix un 5,5% en 2022 a costa de baixos salaris i preus alts

L’economia creix un 5,5% en 2022 a costa de baixos salaris i preus alts