Catalunya

MOBILITZACIONS SENTÈNCIA

Presó sense fiança per a quatre dels detinguts durant la repressió policial del dimarts

Presó sense fiança per a quatre dels detinguts durant les massives mobilitzacions del dimarts. El Govern de Quim Torra, que segueix al capdavant de la repressió durant aquests dies i que es presenta com a acusació, demanava presó amb fiança.

dimecres 16 d’octubre de 2019| edici� del dia

L’organització anti-represiva de l’esquerra independentista, Alerta Solidària, ha explicat fa a penes mitja hora que el jutjat de Barcelona ha declarat presó sense fiança per a quatre dels detinguts durant les massives mobilitzacions i que van acabar amb una brutal repressió per part dels Mossos d’Esquadra.

Els advocats d’Alerta Solidària assenyalaven aquesta tarda que la fiscalia estava demanant aquesta mesura extrema per als quatre detinguts, mentre que el Govern de Quim Torra, que també es presenta com a acusació, demanava presó amb fiança. A més, haurien demanat també la prohibició de manifestació.

Des de l’organització antirepresiva han informat també que els han impedit visitar als detinguts durant més de dues hores, vulnerant així el dret de defensa.

Aquest fet, sens dubte, és un pas més en l’acatament per part del Govern de la Generalitat del nou marc repressiu post-sentència, sent part de l’engranatge repressiu contra els milers de manifestants durant les massives mobilitzacions d’aquests dies.
temes relacionats

Repressió Catalunya   /    Catalunya   /    Mobilitzacions   /    Repressió   /    Presos polítics   /    Generalitat catalana   /    Mossos d’Esquadra

Comentaris

Comentar