×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Manifestació a Hong Kong per les mobilitzacions contra la sentència

La convocatòria de la manifestació en solidaritat amb Catalunya és a les set de la tarda a Chater Garden, sota el nom de "Catalonia Solidarity Assembly".

Carla Ávila

dimecres 23 d’octubre de 2019
Facebook Twitter

El moviment Freedom Hong Kong ha convocat a una manifestació per a aquest dijous a la tarda sota el nom de "Catalonia Solidarity Assembly", en suport a les massives mobilitzacions del poble català contra la sentència i la repressió, i pel dret a l’autodeterminació.

El moviment hongkonès té previst sortir aquest dijous en solidaritat amb les mobilitzacions que s’estan succeint aquests dies a Catalunya en contra de la sentència que condemna als líders independentistes i els més de 200 detinguts i 31 persones a la presó preventiva d’aquests dies, després de la dura repressió policial dels Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional.

Des del moviment popular d’Hong Kong, no serà la primera expressió de suport a les mobilitzacions d’aquests dies a Catalunya. El diumenge passat les estelades es van deixar veure pels carrers d’Hong Kong en les manifestacions de moviment.

A més, el dilluns a la tarda es va conèixer una carta publicada en el fòrum LIHKG (la versió asiàtica de Reddit) dels protagonistes de les protestes d’Hong Kong dirigida al moviment independentista català.

Si bé, després de tres mesos de protestes que van generar la crisi més greu de la dècada, la cap del Govern d’Hong Kong, Carrie Lam, va anunciar la retirada definitiva del projecte de llei que va detonar les marxes. No obstant això, aquesta no va cedir amb les altres demandes dels manifestants. Per tant, ja són 20 setmanes de manifestacions d’aquest moviment de protesta que ja acumula 1.117 detinguts.


Facebook Twitter
Cinc activistes es querellen contra el policia infiltrat que utilitzava relacions sexe-afectives

Cinc activistes es querellen contra el policia infiltrat que utilitzava relacions sexe-afectives

ERC i PSC acorden els pressupostos catalans: retorn a l'autonomisme, macroprojectes i suport a la reforma "ligth" de la Llei Mordassa

ERC i PSC acorden els pressupostos catalans: retorn a l’autonomisme, macroprojectes i suport a la reforma "ligth" de la Llei Mordassa

Prou espionatge i infiltracions del govern "progressista" contra organitzacions socials, sindicals i polítiques. Marlaska dimissió!

Prou espionatge i infiltracions del govern "progressista" contra organitzacions socials, sindicals i polítiques. Marlaska dimissió!

"Dani", l'últim talp de Marlaska que establia relacions amb dones per infiltrar-se en moviments socials

"Dani", l’últim talp de Marlaska que establia relacions amb dones per infiltrar-se en moviments socials

El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l'enviament de tancs a Ucraïna

El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l’enviament de tancs a Ucraïna

Per frenar l'ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

Per frenar l’ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d'estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”

Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d’estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”

Una sentència reconeix les 37,5 hores com a jornada màxima setmanal per a les empreses públiques

Una sentència reconeix les 37,5 hores com a jornada màxima setmanal per a les empreses públiques