Catalunya

SENTÈNCIA ALS LÍDERS SOBIRANISTES

#JoNoAcato la sentència del Supremo

Envia'ns les teves fotos, audios, vídeos i cròniques de les mobilitzacions amb el hashtag #JoNoAcato a Esquerra Diari.

dijous 17 d’octubre de 2019| edició del dia

Davant la condemna del Supremo a penes de presó que van dels 13 fins als 9 anys cap als líders sobiranistes, aquest dilluns han començat les mobilitzacions a tota Catalunya per a donar resposta a aquest atac brutal contra el moviment independentista.

Des d’Esquerra Diari estarem informant de tot el que succeeixi i volem que ens envieu les vostres fotos, àudios, vídeos i cròniques de les mobilitzacions amb el hashtag #JoNoAcato.

A Twitter etiqueta’ns amb @EsDiariCat

Facebook: @EsDiariCat

Mail: [email protected]

Més carregues de dispersió del Mossos contra milers de manifestants.

Carregues de dispersió dels Mossos d’Esquadra davant milers i milers de persones que es mobilitzen contra la sentència.

Milers de persones es concentren davant la delegació del Govern espanyol per prostestar, per segon dia, contra la sentència i la repressió.

El company de l’organització juvenil @Contrac_Cat informa sobre la repressió dels Mossos contra els manifestants que segueixen a l’aeroport de El Prat.

Milers i milers de persones a via laietana davant de la comissaria de la Policía Nacional. Segueix el crit de "fora les forces d’ocupació".

Estudiants de la UB tallen la Diagonal i es dirigeixen a Plaça Catalunya per mobilitzar-se amb la resta d’estudiants contra la sentència del Supremo als líders sobiranistes

Els estudiants tallen la Avinguda Diagona contra la sentència del Supremo cap als líders sobiranistes
temes relacionats

Sentència   /    Repressió a Catalunya   /    Catalunya   /    Presos polítics   /    Tribunal Suprem   /    Autodeterminació de Catalunya   /    Catalunya

Comentaris

Comentar