×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Cotronic Barcelona: és hora de fer un volt de rosca a la lluita dels treballadors

Els companys de Cotronic Barcelona estan en vaga de dues hores diàries des de fa quatre mesos ja. Estan amb les negociacions d'un conveni propi paralitzades, tractant de plasmar en un conveni els avanços obtinguts després de la vaga de 2015, i que ara l'empresa els treu unilateralment.

TeleAfónica

dimarts 30 d’octubre de 2018
Facebook Twitter

Cotronic està desviant treball cap a subcontractes i fins i tot, d’acord amb Telefónica, estan enviant a gent d’altres Contractes a treballar a la seva zona. Això s’ha denunciat, ja que és promoure l’esquirolatge i vulnera el dret de vaga, però la Inspecció va lenta i encara no s’ha pronunciat, per la qual cosa es fa necessari tirar una mà a la gent que lluita.

La primera ajuda és deixar d’acceptar o promoure l’esquirolatge, voluntari o no. Cal fer assemblees en els magatzems i centres de treball implicats i fer comprendre de la forma que sigui que no és lícit ni ètic rebentar una lluita, que a més ens convé a tot el Sector que es resolgui favorablement per als treballadors de Cotronic.

Dit això, i pròximament farem aquestes assemblees i passarem pels centres de treball, cal donar un altre pas més i col·laborar econòmicament amb la vaga, doncs tot apunta al fet que aquesta vaga va per a llarg i hi ha ser previsores i començar ja a fer provisió perquè la vaga no caigui al moment culminants. És a dir, us companys han decidit activar les caixes de resistència i començaran la venda de bons solidària, a dia d’avui ja s’han rebut peticions per ajudar amb la venda des de diverses províncies d’Andalusia, Euskal Herria, Madrid, Galícia…

Des de la Marea blava aplaudim aquesta mesura i també fem una crida a aquells treballadors del sector que estan fent labors de esquirolaje a les zones de Cotronic, demà podrien ser ells els afectats i segur necessitaran l’ajuda i solidaritat de tots.

Dimarts passat 23 d’octubre, en una multi conferència de les diferents províncies de la Marea blava, hem acordat l’ajuda amb les caixes de resistència en les altres províncies, la realització d’assemblees als centres de treball així com concentracions de recolzo en tendes de Movistar i centres de treball de les diferents contractes.

MAXIMA SOLIDARITAT AMB LA LLUITA EN COTRONIC BARCELONA.
PARTICIPA EN LES ASSEMBLEES, EN LES CONCENTRACIONS.
RECOLZA ECONÒMICAMENT LA VAGA.

Número de compte corrent suport a la lluita de Cotronic Barcelona.

ES76 3025 0002 4414 3337 7376 (Caixa d’Enginyers)


Facebook Twitter

TeleAfónica

Barcelona

Joan Tallada, membre d'Act Up Barcelona: "Vam aconseguir que la sida es veiés també com una qüestió política"

Joan Tallada, membre d’Act Up Barcelona: "Vam aconseguir que la sida es veiés també com una qüestió política"

La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l’operació Judas

Alejandra Matamoros: "L'Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l'operació Judas no es beneficiïn de l'amnistia"

Alejandra Matamoros: "L’Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l’operació Judas no es beneficiïn de l’amnistia"

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l’operació Judas

Hipocresia imperialista: el govern espanyol compra míssils israelians per valor de 290 milions d'euros

Hipocresia imperialista: el govern espanyol compra míssils israelians per valor de 290 milions d’euros

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d'Habitatge és directament rendista

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d’Habitatge és directament rendista

Pedro Sánchez és investit president d'un nou govern de coalició “progressista”

Pedro Sánchez és investit president d’un nou govern de coalició “progressista”

Podria Estar Passant: "Asociacions de pares i mares de jutges, guardies civils, bisbes i 'putosdefensors' signen un manifest per l'independència de l'Espanya perseguida"

Podria Estar Passant: "Asociacions de pares i mares de jutges, guardies civils, bisbes i ’putosdefensors’ signen un manifest per l’independència de l’Espanya perseguida"