×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Assemblees simultànies a les contractes de Telefònica el 14 d’abril

Els treballadors tècnics de les contractistes de Telefònica, la "marea blava", convoquen assemblees simultànies a Catalunya, Euskadi i Andalusia el proper 14 d'abril.

TeleAfónica

dimarts 27 de març de 2018
Facebook Twitter

Després de la vaga de Contractes/Subcontractes/Falsos autònoms que varem realitzar en 2015, els treballadors i treballadores ens veiem obligats a mobilitzar-nos novament a causa dels constants incompliments dels Acords de Desconvocatoria de Vaga per part de Telefónica-Movistar i de les seves fidels empreses subcontractistes.

L’ordre del dia és:

Incompliment de l’acord d’aconseguir el 70% de personal en plantilles i el 30% com a màxim, de subcontractació. Incorporació de Planta Externa al mateix, la Patronal no els contempla.

Transformació dels Falsos Autònoms i de les Falses Cooperatives en plantilla.
Incompliment de les Contractes i sobretot de les Subcontractes dels Convenis Provincials.

Incorporació dels Acords de Desconvocatoria de Vaga de 2015 al Conveni Estatal del Metall perquè siguin d’obligat compliment per a totes les empreses del sector del metall (telefonia) de tota Espanya.

En matèria de Prevenció de Riscos Laborals i per evitar els constants accidents greus i molt greus que estem sofrint constantment, obligació que tots els treballadors de les empreses estiguin dotades dels mitjans auxiliars, escales de seguretat amb bípodes amb línia de vida i de Plataformes Elevadores (PEMP).

Així mateix, que en les ordres de servei/avaries de Movistar vengui assignat el mitjà auxiliar d’obligada utilització segons l’altura, evitant que sigui el treballador qui hagi de sol·licitar-ho a l’encarregat, amb les corresponents represàlies de l’empresa per l’augment de costos i menor productivitat.

Modificació unilateral de Barems per TELEFÓNICA-MOVISTAR/CONTRACTES.
Paralització immediata dels acomiadaments a COTRONIC ANDALUSIA i reincorporació de tots els treballadors en les mateixes condicions.

Cessament dels acomiadaments en general justificats per les empreses per una baixada d’activitat mentre les mateixes disposin de subcontractació i cessament dels acomiadaments amb l’excusa d’una “baixa producció” infundada.

Incorporació dels companys represaliats a les plantilles.

CALENDARI DE MOBILITZACIONS

Després de 2 anys d’una taula paritària anestesiada i a causa dels constants incompliments de l’acord de desconvocatoria de vaga de 2015, els constants acomiadaments i l’imparable augment d’accidents en el sector, instem als membres que formen la taula paritària per part dels sindicats de CCOO i UGT al fet que s’aixequin immediatament de les de mateixes i trenquin les negociacions, ja que en cap moment s’han produït avanços per part de la Patronal, a l’empara de TELEFÓNICA-MOVISTAR. Aquestes taules han demostrat ser inoperants i cal tornar a la mobilització al carrer.

LES ASSEMBLEES SIMULTÀNIES ES REALITZARAN EL DIA 14 D’ABRIL DE 2018 A les 10:30 HORES EN LES SEGÜENTS ADRECES:

(ALGUNES PROVÍNCIES ENS HAN COMUNICAT EL SEU INTERÈS EN SUMAR-SE A LES ASSEMBLEES SIMULTÀNIES. LES AFEGIREM A MESURA QUE CONFIRMIN)

CATALUNYA: PÀRQUING TORRE CALATRAVA, S/N, MONTJUÏC, BARCELONA

PAÍS BASC: CENTRE CÍVIC BARRAINCUA, S/N, BILBO (Pendent de confirmació)

ANDALUSIA: CENTRE D’EDUCACIÓ D’ADULTS MANOLO REYES, C/ÁGUILA PERDICERA (CONTINUACIÓ AVDA HYTASA), BARRIADA DE LAS AGUILAS, SEVILLA


Facebook Twitter

TeleAfónica

Barcelona

Joan Tallada, membre d'Act Up Barcelona: "Vam aconseguir que la sida es veiés també com una qüestió política"

Joan Tallada, membre d’Act Up Barcelona: "Vam aconseguir que la sida es veiés també com una qüestió política"

La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l’operació Judas

Alejandra Matamoros: "L'Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l'operació Judas no es beneficiïn de l'amnistia"

Alejandra Matamoros: "L’Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l’operació Judas no es beneficiïn de l’amnistia"

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l’operació Judas

Hipocresia imperialista: el govern espanyol compra míssils israelians per valor de 290 milions d'euros

Hipocresia imperialista: el govern espanyol compra míssils israelians per valor de 290 milions d’euros

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d'Habitatge és directament rendista

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d’Habitatge és directament rendista

Pedro Sánchez és investit president d'un nou govern de coalició “progressista”

Pedro Sánchez és investit president d’un nou govern de coalició “progressista”

Podria Estar Passant: "Asociacions de pares i mares de jutges, guardies civils, bisbes i 'putosdefensors' signen un manifest per l'independència de l'Espanya perseguida"

Podria Estar Passant: "Asociacions de pares i mares de jutges, guardies civils, bisbes i ’putosdefensors’ signen un manifest per l’independència de l’Espanya perseguida"