Mundo Obrero Estado Español

TELEAFÓNICA

Assemblees simultànies a les contractes de Telefònica el 14 d’abril

Els treballadors tècnics de les contractistes de Telefònica, la "marea blava", convoquen assemblees simultànies a Catalunya, Euskadi i Andalusia el proper 14 d'abril.

TeleAfónica

Barcelona

dimarts 27 de març de 2018| edició del dia

Després de la vaga de Contractes/Subcontractes/Falsos autònoms que varem realitzar en 2015, els treballadors i treballadores ens veiem obligats a mobilitzar-nos novament a causa dels constants incompliments dels Acords de Desconvocatoria de Vaga per part de Telefónica-Movistar i de les seves fidels empreses subcontractistes.

L’ordre del dia és:

Incompliment de l’acord d’aconseguir el 70% de personal en plantilles i el 30% com a màxim, de subcontractació. Incorporació de Planta Externa al mateix, la Patronal no els contempla.

Transformació dels Falsos Autònoms i de les Falses Cooperatives en plantilla.
Incompliment de les Contractes i sobretot de les Subcontractes dels Convenis Provincials.

Incorporació dels Acords de Desconvocatoria de Vaga de 2015 al Conveni Estatal del Metall perquè siguin d’obligat compliment per a totes les empreses del sector del metall (telefonia) de tota Espanya.

En matèria de Prevenció de Riscos Laborals i per evitar els constants accidents greus i molt greus que estem sofrint constantment, obligació que tots els treballadors de les empreses estiguin dotades dels mitjans auxiliars, escales de seguretat amb bípodes amb línia de vida i de Plataformes Elevadores (PEMP).

Així mateix, que en les ordres de servei/avaries de Movistar vengui assignat el mitjà auxiliar d’obligada utilització segons l’altura, evitant que sigui el treballador qui hagi de sol·licitar-ho a l’encarregat, amb les corresponents represàlies de l’empresa per l’augment de costos i menor productivitat.

Modificació unilateral de Barems per TELEFÓNICA-MOVISTAR/CONTRACTES.
Paralització immediata dels acomiadaments a COTRONIC ANDALUSIA i reincorporació de tots els treballadors en les mateixes condicions.

Cessament dels acomiadaments en general justificats per les empreses per una baixada d’activitat mentre les mateixes disposin de subcontractació i cessament dels acomiadaments amb l’excusa d’una “baixa producció” infundada.

Incorporació dels companys represaliats a les plantilles.

CALENDARI DE MOBILITZACIONS

Després de 2 anys d’una taula paritària anestesiada i a causa dels constants incompliments de l’acord de desconvocatoria de vaga de 2015, els constants acomiadaments i l’imparable augment d’accidents en el sector, instem als membres que formen la taula paritària per part dels sindicats de CCOO i UGT al fet que s’aixequin immediatament de les de mateixes i trenquin les negociacions, ja que en cap moment s’han produït avanços per part de la Patronal, a l’empara de TELEFÓNICA-MOVISTAR. Aquestes taules han demostrat ser inoperants i cal tornar a la mobilització al carrer.

LES ASSEMBLEES SIMULTÀNIES ES REALITZARAN EL DIA 14 D’ABRIL DE 2018 A les 10:30 HORES EN LES SEGÜENTS ADRECES:

(ALGUNES PROVÍNCIES ENS HAN COMUNICAT EL SEU INTERÈS EN SUMAR-SE A LES ASSEMBLEES SIMULTÀNIES. LES AFEGIREM A MESURA QUE CONFIRMIN)

CATALUNYA: PÀRQUING TORRE CALATRAVA, S/N, MONTJUÏC, BARCELONA

PAÍS BASC: CENTRE CÍVIC BARRAINCUA, S/N, BILBO (Pendent de confirmació)

ANDALUSIA: CENTRE D’EDUCACIÓ D’ADULTS MANOLO REYES, C/ÁGUILA PERDICERA (CONTINUACIÓ AVDA HYTASA), BARRIADA DE LAS AGUILAS, SEVILLA
temes relacionats

En Català   /    Empreses telefòniques   /    Mundo Obrero Estado Español   /    Marea blava   /    Telefónica

Comentaris

Comentar