×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Nou persones mortes pel temporal i quatre desparegudes

Tres persones a la Comunitat valenciana i dues a Almeria, se sumen a les quatre persones mortes ahir.

EsquerraDiari.cat

dimecres 22 de gener de 2020
Facebook Twitter

Almenys nou persones han mort a tot l’Estat des del passat cap de setmana pels efectes de la borrasca Gloria. Mentre les localitats per on ha passat el temporal han iniciat les tasques de recuperació i neteja a causa de les inundacions i forts vents, aquest dimecres s’ha conegut la mort de cinc persones, que se sumen a les quatre mortes el dimarts.

A la Comunitat valenciana, una persona en situació de carrer de 49 anys ha mort la matinada d’aquest dimecres amb símptomes d’hipotèrmia a Carcaixent (València), i una dona ha mort quan el seu habitatge s’ha desplomat a Alcoi (Alacant). Una autòpsia coneguda aquest dimecres ha confirmat que un home de 49 anys que va morir dilluns passat quan dormia en un parc d’Almeria va morir per hipotèrmia.

A Níjar (Almeria), un agricultor ha mort després de quedar atrapat a l’interior del seu hivernacle durant un temporal de calamarsa, segons fonts de la policia local de Níjar.

A Alacant, la Guàrdia Civil ha confirmat aquest dimecres la defunció d’un home de 67 anys que va sortir dilluns passat de Benidorm en direcció a una caseta d’eines de la seva propietat, en el terme municipal de Callosa d’en Sarrià, segons la subdelegació del Govern. A Alcoi, la dona morta, de 74 anys, es trobava a un edifici del barri antic de la ciutat que s’ha esfondrat aquest matí.

Les cinc víctimes mortals se sumen a altres quatre que s’han anat coneixent en aquests dies.

La borrasca “Gloria” ha causat en el litoral català el pitjor temporal de Llevant d’aquest segle, mentre al Delta de l’Ebre les aigües penetren fins a tres quilòmetres terra endins i els pobladors ja parlen d’un veritable “desastre”. Més de 30 províncies en tot l’Estat romanen en alerta.

Quatre desapareguts

Altres quatre homes continuen desapareguts. El primer és un mariner que hauria caigut a la mar al Port de Palamós (Girona) mentre intentava amarrar un vaixell. A Eivissa, la Guàrdia Civil cerca a dues persones: un britànic de 25 anys desaparegut a la localitat de Portinatx i a un home de 41 anys a la cala Sant Vicent.

També es busca a un home que dilluns passat practicava barranquisme en el torrent de Sa Mora, entre les localitats mallorquines de Sóller i Fornalutx, el company d’escalada va alertar a les autoritats de la seva desaparició.


Facebook Twitter
La UPC és corresponsable del crim patronal de la mina de Súria

La UPC és corresponsable del crim patronal de la mina de Súria

L'emergència habitacional a Catalunya i l'aliança entre grans tenidors i governs

L’emergència habitacional a Catalunya i l’aliança entre grans tenidors i governs

Crim patronal: tres estudiants en pràctiques moren a la mina de Súria

Crim patronal: tres estudiants en pràctiques moren a la mina de Súria

2012, l'inici de l'operació Catalunya

2012, l’inici de l’operació Catalunya

Pujada històrica del preu dels aliments: quines mesures es poden prendre?

Pujada històrica del preu dels aliments: quines mesures es poden prendre?

Nou cas d'infiltració policial per part del Govern “progressista”: aquesta cop a Madrid

Nou cas d’infiltració policial per part del Govern “progressista”: aquesta cop a Madrid

PSOE i Unides Podem es neguen a derogar la Llei Mordassa i fracassen en la seva reforma light

PSOE i Unides Podem es neguen a derogar la Llei Mordassa i fracassen en la seva reforma light

Llei de paritat: “No vull que hi hagi 50% d'Amancio Ortega i 50% d'Ana Botín. Cal lluitar perquè no existeixi l'explotació”

Llei de paritat: “No vull que hi hagi 50% d’Amancio Ortega i 50% d’Ana Botín. Cal lluitar perquè no existeixi l’explotació”