Internacional

COP D'ESTAT A BOLÍVIA

[Vídeo] La policia dispara a la població de El Alto que resisteix al cop d’Estat a Bolívia

Durant la nit i en el transcurs del matí la policia ha disparat contra manifestants que rebutgen el cop d'estat. A la ciutat de El Alto es produeixen els enfrontaments. A baix el cop. Visqui la resistència.

dilluns 11 de novembre de 2019| edició del dia

A partir del cop d’Estat perpetuat per cívics, policies i militars, durant la tarda d’ahir va començar una caça de bruixes sobre els dirigents i militants del MAS, cremant els seus habitatges, saquejant la casa mateixa de l’ex president, Evo Morales, com també atacant als manifestants que resisteixen el cop amb la repressió policial a la ciutat de El Alto.

Les accions als carrers contra els colpistes va tenir a pobladors de El Alto repudiant a Luis Fernando Camacho líder dels cívics i religiosos amb seu a Santa Cruz que encapçala un dels principals sectors colpistes.

Amb barricades, manifestacions i enfrontaments amb la policia, la població treballadora, popular, indígena i pagesa resisteix el cop.

Els pobladors de El Alto denuncien per les xarxes que ja són tres els morts, i alhora, hi ha un cèrcol mediàtic que encobreix una feroç repressió que pot estar donant desenes de morts.

La policia reprimeix a un manifestant a la ciutat de El Alto

Un ferit per la repressió policial

Una nena reprimida

Repressió policial

Enfrontaments (font Telesur)
temes relacionats

El Alto   /    Crisi Bolívia   /    Cop d’Estat   /    Evo Morales   /    Bolívia   /    Internacional

Comentaris

Comentar