Món obrer

MÓN OBRER

Vaga a Indra contra el trasllat de la seva plantilla

La plantilla de Indra convoca una vaga per demà contra el trasllat dels treballadors i treballadores a un centre amb pitjors condicions.

dimarts 5 de maig| edici� del dia

Demà sis de maig la plantilla de l’empresa de consultoria Indra de Sant Joan Despí convoquen a una jornada de vaga contra el trasllat a un centre amb pitjors condicions.

Des dels sindicats CGT i Co.Bas han anunciat aquesta vaga, diuen, perque el trasllat es produeix de forma unilateral i sense donar cap facilitat al treballadors i treballadores.

Però sobretot han convocat a aquesta jornada de vaga perque la plantilla serà traslladada a un centre amb una condicions molt més precàries, on fins i tot anuncien que "quan plou el sostre es ve abaix".

Des de la CGT Indra denuncien que l’empresa " vol estalviar diners del lloguer a costa de la salut de les treballadores, i pretenen que ho fem amb un somriure i aclocant el cap".

Com si no fos poc el risc que corren els treballadors i treballadores del sector de la consultoria degut a la pandèmia del coronavirus, els quals han sigut des del principi del confinament definits com a sector essencial, reclosos durant llargues jornades en espais reduïts, ara els volen traslladar incrementant la manca de condicions laborals i el perill que això comporta.
temes relacionats

Món obrer   /    Catalunya   /    Condicions de treball   /    Vaga   /    Indra   /    Catalunya

Comentaris

Comentar