Món obrer

VAGA 8M

[VIDEO] “Las Kellys hem fet vaga aquest 8M”

Aquest diumenge Las Kellys de Barcelona, “les que netegen els hotels” han fet vaga al luxós Grand Hotel Central, amb piquets, concentracions i talls de vies. L’aturada ha sigut total. Aquí, algunes de les seves veus ens expliquen la jornada d'avui.

Las Kellys

"Las que limpian los hoteles"

diumenge 8 de març de 2020| edició del dia

Al crit de “¡Que no, que no tenemos miedo!“ i “Las Kellys en plantilla”, és el que exigeixen “les que netegen” els hotels aquest 8 de març, Dia Internacional de la Dona, al peu del canó des de primera hora del matí a les diferents entrades del Grand Hotel Central per a garantir una vaga contra els acomiadaments i la precarietat.

“Avui estem molt contentes d’estar aquí, fent vaga aquest 8 de març”, ha dit Vania, portaveu de Las Kellys. “Nosaltres lluitem perquè totes les treballadores passin a plantilla, pels nostres drets i contra les externalitzacions”, explica Miriam a les portes del hotel, recolçades per diferents col·lectius, especialment les dones de Pan y Rosas.

Treballadores d’altres hotels com l’Olivia Balmes, les que també estan en conflicte per acomiadaments i denuncies contra les condicions laborals d’explotació, s’han acostat a acompanyar a les treballadores en vaga.
temes relacionats

Dones racialitzades   /    #VagaInternacionaldeDones   /    Món obrer   /    Dones en lluita   /    Catalunya   /    Dones treballadores   /    Moviment de dones   /    Dones   /    Gènere i sexualitats

Comentaris

Comentar