Repressió

REPRESSIÓ CATALUNYA

Una setmana de Trapero: repressió al jovent i mantenir als repressors

En una setmana, el nou Comissari Josep Lluís Trapero demostra que la repressió serà el pa de cada dia.

dimecres 18 de novembre de 2020| edició del dia

Foto: Martí Urgell / Nació Digital

Fa una setmana que el Major Josep Lluís Trapero ha assumit una altra vegada al capdavant dels Mossos d’Esquadra i ja tenim sobrades mostres de com actuarà la policia catalana: com sempre reprimint al jovent i al que surti a protestar. Recuperar al Comissari que va fotre fora el bloc del 155 no significa que la policia deixi de reprimir.

Et pot interessar: Al descobert l’espionatge del Govern a les organtizacions independentistes

El cap de setmana vam assabentar-nos d’un nou cas de brutalitat policial, quan diversos agents dels Mossos d’Esquadra van apallissar a uns joves al barri del Raval per una presumpta "violació" del toc de queda. Els vídeos difosos per les xarxes socials mostra com un jove que no fa cap mena de resistència és colpejat per almenys tres mossos i com és reduït a terra amb una violència desproporcionada.

Però això només és un botó de mostra. Avui hem tingut un altre. L’inspector Jordi Arasa que té una condemna de gairebé dos anys per reprimir les manifestacions de l’11M ara serà el cap dels TEDAX (el cos que s’encarrega d’actuar en casos amb explosius).

El departament d’Interior s’empara en què la condemna no és definitiva. Però és que encara que hi hagi presumpció d’innocència les imatges d’Arasa reprimint al jovent indignat són brutals. El missatge és clar: la policia sempre protegeix als seus, facin el que facin. La policia de Trapero també ho fa.

Et pot interessar: Els Mossos i la "Justícia" apunten contra el periodisme alternatiu
temes relacionats

Repressió    /    Joventut sense por   /    Repressió a Catalunya   /    Joventut   /    Repressió policial   /    Drets fonamentals   /    Llibertats democràtiques   /    Mossos d’Esquadra

Comentaris

Comentar