Catalunya

ELECCIONS 10N

Tsunami Democràtic convoca un "11-S de tres dies" a partir de dilluns

Tsunami Democràtic ha advertit aquest divendres que entre l'11 i el 13 de novembre proposarà l'acció més ambiciosa que ha presentat la plataforma fins al moment.

divendres 8 de novembre de 2019| edici� del dia

La plataforma independentista Tsunami Democràtic ha comparat l’acció que prepara amb "un 11-S" en referència a les grans mobilitzacions de la Diada, tindrà una durada "de tres dies" que aniran de l’11 al 13 de novembre, just els tres dies posteriors a les eleccions de diumenge.

En un missatge distribuït pels seus canals habituals la plataforma assegura que mentre no hi hagi una "solució política a l’exercici del dret a l’autodeterminació, la llibertat dels presos i dels exiliats i represaliats i el lliure exercici dels drets fonamentals la gent continuarà mobilitzada i demostrant la seva força". I afegeixen que això serà "sigui quin sigui el resultat de les eleccions i les vegades que es repeteixin".

"Demana festa a la feina almenys un dels dies. Has d’estar disposat a desplaçar-te pel territori, i si pots, a passar la nit fora", ha explicat la plataforma en el seu comunicat, i ha afegit que serà necessària roba d’abrig, bateries per al mòbil, menjar, sac de dormir, tenda de campanya i una actitud tenaçment no violenta, textualment.

La plataforma ha informat també que, per a aquest dissabte 9 de novembre, dia de reflexió abans de les eleccions generals del 10N, ja hi ha centenars d’activitats confirmades a més de 300 poblacions catalanes.

Com a part d’aquestes accions a Barcelona tindrà lloc una jornada de desobediència cap a la Junta Electoral Central (JEC) i en favor dels drets fonamentals a partir de les 16h a Plaça de Catalunya.

La plataforma assegura que, al marge de l’objectiu de desobeir a la Junta Electoral Central, les accions serviran per assajar l’app que ha distribuït entre els seus seguidors.

Serà la primera vegada en què s’utilitzi "per a petites comunicacions i perquè tots se la facin seva". Al respecte, insta a descarregar-se la nova aplicació que "és més segura" enfront dels atacs. I explica que els usuaris que no disposin encara de el codi QR per activar el podran trobar a les activitats de demà.

No hi ha previstes accions per a la jornada electoral

Fonts de l’entorn dels CDR asseguren que no tenen previstes accions per a la jornada electoral de diumenge. Titllen de "infundades" i "exagerades" les informacions que apunten, per exemple, a l’ocupació de col·legis electorals durant la jornada de reflexió de dissabte.

No obstant, l’operatiu policial previst per aquest cap de setmana és de màxims. Interior manté l’alerta 4 per al 10-N i un miler d’antiavalots a Catalunya, mentre tots els agents dels Mossos d’Esquadra estan mobilitzats.
temes relacionats

#TsunamiDemocratic   /    #SentenciaProces   /    #Eleccions10N   /    Catalunya   /    Autodeterminació de Catalunya   /    Catalunya

Comentaris

Comentar