Món obrer Estat espanyol

#HUELGATELEPIZZACOVID

Trending topic: la vaga de Telepizza explota a les xarxes socials

La campanya a les xarxes socials impulsada per treballadors en suport a la vaga en Telepizza s'ha convertit en trending topic a Espanya durant diverses hores.

divendres 17 d’abril de 2020| edició del dia

La campanya a les xarxes socials impulsada per treballadors en suport a la vaga en Telepizza s’ha convertit en trending topic a Espanya durant diverses hores.

Això mostra l’enorme simpatia i suport que generen aquestes denúncies dels treballadors més precaris, com els de Telepizza, els de Burguer King, Alsea o els riders de Glovo, que enmig de la quarantena estan treballant sense condicions bàsiques de protecció.

A Saragossa, gairebé una desena de treballadores i treballadors de Telepizza, de la botiga situada en l’avinguda Miguel Servet, han rebut sancions disciplinàries per negar-se a treballar sense EPIs ni protocols efectius de protecció contra el COVID-19. Els amos de QSR i Telepizza han decidit suspendre’ls de sou i de feina durant 20 dies. Per això els treballadors van a la vaga aquest dissabte, una de les primeres vagues de treballadors de l’Estat espanyol en aquesta quarantena.




temes relacionats

Crisi coronavirus   /    Drets laborals   /    #Coronavirus   /    Precarietat laboral   /    Món obrer Estat espanyol   /    Seguretat i salut laboral   /    CGT Telepizza   /    Telepizza

Comentaris

Comentar