Política Estat espanyol

Tercera jornada de manifestacions per la llibertat de Hasel i repressió de la Generalitat i el govern “progressista”

Nova nit de protestes als carrers contra l'empresonament de Pablo Hasel. Després de tres dies de manifestacions a Catalunya i 51 persones detingudes, la repressió policial continua. A València la Policia Nacional càrrega brutalment contra la manifestació mentre transcorria pacíficament.

divendres 19 de febrer| edició del dia

A Barcelona prop de 500 de persones s’han concentrat enfront del Departament d’Interior de la Plaça Tetuan i han marxat pels carrers de la ciutat. La Ciutat Comtal no ha estat l’única en el territori català, perquè també s’han produït concentracions a Tarragona, Sabadell i Lleida.

De nou, els antiavalots de la Generalitat han tornat a carregar brutalment contra els manifestants i els carrers de Barcelona s’han omplert de barricades. Segons la informació policial, fins a les 22:00h s’havien produït 6 detencions a Barcelona.

A València, centenars de persones han sortit per segon dia consecutiu per a solidaritzar-se amb la causa del raper i denunciar les càrregues policials durant les manifestacions d’aquests dies.

Allà també s’han presenciat imatges de càrregues de la Policia Nacional dirigida pel govern “progressista” del PSOE i Unidas Podemos.
Comentaris

Comentar