Món obrer

CATALUNYA

Suma’t a l’assemblea virtual a Catalunya, per a lluitar contra el virus de la precarietat!

Som les més precaries de l'hostaleria, dels MIR, sanitaris, monitores i monitors de menjador, vetlladors i vetlladoras, professors i professores que ens organitzem a la Xarxa de Precàries de Barcelona i volem convidar-te a l'assemblea virtual d'aquest divendres a les 18.00 per a preparar les futures lluites que estan per venir.

dijous 15 d’octubre de 2020| edició del dia

Som una xarxa de treballadores precàries que decidim organitzar-nos farts d’abusos patronals i de veure que, amb l’arribada d’aquesta nova crisi, el Govern i la Patronal amb la complicitat de les direccions dels grans sindicats, es preparaven per a una nova ofensiva contra els treballadors i la majoria social. Farts d’aquesta situació decidim dir basta i començar a organitzar-nos perquè en ta vegada sí, la crisi la paguin els capitalistes.

Però no som aquí només per a queixar-nos, ens estem organitzant per a lluitar pels nostres drets i per condicions efectives per a la nostra salut i seguretat. Per això et volem convidar a l’assemblea virtual de la Xarxa de Precàries de Barcelona d’aquest divendres 16 d’octubre a les 18.00.

Contacta’ns en el nostre Instagram.
Comentaris

Comentar