×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Sota el lema “Sense futur no tenim res a perdre”, tornem als carrers!

Aquest dissabte es convoca una nova protesta per la llibertat de Pablo Hasél, però també contra la monarquia, per la derogació de les reformes laborals, per acabar amb els desnonaments, contra l'Ibex 35 i els governs, tant el "progressista" com el de Catalunya que volen descarregar tota la crisi a la joventut i la classe treballadora.

EsquerraDiari.cat

divendres 26 de febrer de 2021
Facebook Twitter

Davant l’empressonament de Pablo Hasél i la posterior repressió a la joventut durant les protestes, tant del govern "progressista" del PSOE i Unidas Podemos, com del processista de Catalunya, enviant els Mossos i detenint a més de 150 persones, ha fet que la joventut hagi dit prou!

Els mateixos governs, a més, que estan fent pagar els costos de la crisi pandèmica a la classe treballadora, així com la negativa a derogar les reformes laborals, les mateixes que mantenen la situació de precarietat laboral, les ETTs, els contractes de "merda" i falsos autònoms.

Per tot això i més, tornem a sortir als carrers aquest dissabte 27 de febrer a les 18 hs des de plaça Universitat. Perquè ara no només sortim per la llibertat de Pablo Hasél, sinó que també volem la llibertat de tots els presos polítics, la llibertat del poble català i de tots els pobles a l’autodeterminació, portem com a bandera la llibertat d’expressió perquè ningú sigui empresonat per les seves idees.

Ens manifestem contra la monarquia, els desnonaments, la llei mordassa, la repressió dels Mossos d’Esquadra d’ERC i JxCat, els acomiadaments, la falta d’habitatge, derogar les lleis d’estrangeria i acabar definitivament amb la misèria.

Per que com deia fa uns dies Pablo Castilla, jove estudiant de l’agrupació Contracorrent, "Necessitem transformar la ràbia en organització i impulsar un gran moviment que formi assemblees contra la monarquia, per la llibertat d’expressió i decidir el nostre futur".

Cal posar dempeus un gran moviment anticapitalista i de classe que lluiti també en contra de la doble explotació de la dona, el masclisme i la societat patriarcal que són base del capitalisme.

Aquest dissabte participa de les protestes i vina amb Contracorrent i el Corrent Revolucionari de Treballadors i Treballadores!


Facebook Twitter
"Dani", l'últim talp de Marlaska que establia relacions amb dones per infiltrar-se en moviments socials

"Dani", l’últim talp de Marlaska que establia relacions amb dones per infiltrar-se en moviments socials

Concentració a Plaça Sant Jaume "per una sanitat i educació pública i de qualitat"

Concentració a Plaça Sant Jaume "per una sanitat i educació pública i de qualitat"

Els serveis públics tornen a omplir els carrers amb força en la segona jornada de vaga

Els serveis públics tornen a omplir els carrers amb força en la segona jornada de vaga

Segona jornada de vagues d'Educació i Sanitat a Catalunya amb seguiment d'un 75% en personal sanitari

Segona jornada de vagues d’Educació i Sanitat a Catalunya amb seguiment d’un 75% en personal sanitari

El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l'enviament de tancs a Ucraïna

El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l’enviament de tancs a Ucraïna

Per frenar l'ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

Per frenar l’ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d'estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”

Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d’estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”

Una sentència reconeix les 37,5 hores com a jornada màxima setmanal per a les empreses públiques

Una sentència reconeix les 37,5 hores com a jornada màxima setmanal per a les empreses públiques