Política Estado Español

GOVERN PEDRO SÁNCHEZ

“Sóc Soraya, la del PP”: deu frases de la nova Consellera d’Estat nomenada pel PSOE

divendres 19 d’octubre de 2018| edició del dia

"Respecte institucional. Com és el president. Amb sentit d’Estat. Així som". D’aquesta forma ha explicat el sorprenent nomenament de Santamaría com a nova consellera d’Estat un membre del cercle proper a Pedro Sánchez, segons El Confidencial.

El nomenament de qui anés la “dona forta” al govern de Mariano Rajoy és tot un gest polític ben escorat a la dreta, en un moment en què el govern intenta que s’aprovin els pressupostos acordats amb Unidos Podemos i depèn del suport o l’abstenció dels partits independentistes.

Recordem aquí deu frases de Soraya Saénz de Santamaría, per no oblidar qui és la nova Consellera d’Estat:

1.“Aquest partit és el partit d’Espanya. No vull que el meu partit se sembli a una altra cosa. Sóc Soraya, la del PP, i el PP és el meu partit”.

2.“Crec que sóc la millor candidata per treure a Sánchez al més aviat possible del govern. Està allí sense que li hagin votat els espanyols, cedint als populistes i als independentistes. I necessitem un govern que es preocupi de tots i no solament d’ell mateix”.

3.“A Pedro Sánchez li han regalat el govern d’Espanya i ara està disposat ell a regalar Espanya”.

4.“Jo estic aquí a portar-los la contrària als independentistes. Totes les querelles que vulguin, una a una… Però no ens anem a callar”

5.“Hem perdut vots per la corrupció. Teniu la meva paraula que hi haurà tolerància zero. Però la inquisició tampoc. No accepto lliçons. Som un partit de gent honrada”.

6.“Allí on hi ha un regidor del PP hi ha una bandera d’Espanya”.

7.“Per defensar la unitat d’Espanya que em posin totes les querelles que vulguin. Era la meva obligació i la vaig complir. Quan l’assumpte s’ha posat dur a Catalunya hem estat allí. Ens han insultat ens han cridat de tot. Hem arribat a acords quan al principi ningú volia aplicar el 155 ni Sánchez ni Rivera”.

8.“Qui ha fet que ara com ara, Esquerra Republicana de Catalunya, Junts per Catalunya i la resta dels independentistes, no tinguin líders perquè estan escapçats? Mariano Rajoy i el Partit Popular.”

9.“L’educació concertada ha funcionat sempre molt bé i crec que cal mantenir-la i recolzar-la. Al nostre país no tenim un problema de recursos és un problema d’organització molt bé el sistema educatiu”

10."El PP està escrivint la història de la igualtat a Espanya".
Comentaris

Comentar