Mundo Obrero Estado Español

MONARQUIA VS. REPÚBLICA

Sindicats d’Amazon donen suport als referèndums sobre la monarquia a les universitats

En un vídeo, delegats/as dels diferents sindicats d'Amazon San Fernando (CGT, CCOO i CSIF), que en pocs dies començaran una nova batalla amb vagues contra el capitalista més ric del món, envien el seu suport a les i els estudiants que estan organitzant referèndums sobre la monarquia en universitats de tot l'Estat.

dimecres 14 de novembre de 2018| edició del dia

La plataforma Referèndum UAM, pionera en l’inici d’aquest moviment entre els estudiants que s’estén per tot l’Estat -ja són més d’una desena les universitats que convoquen referèndums sobre la monarquia- ha agraït als treballadors en un missatge en el seu compte de Facebook.

“Moltíssimes gràcies a les i els valents d’Amazon en lluita, que s’enfronten a l’home amb més diners de la història, l’amo d’Amazon Jeff Bezos, però s’enrecorden d’enviar-nos el seu suport i solidaritat per al referèndum sobre la monarquia que estem organitzant a la universitat. Aprofitem per enviar-los tot el nostre suport per a les següents jornades de lluita que tenen per davant.

Quan ens ajuntem, no ens para ningú... Obrerxs i estudiants, units i endavant!”

Et pot interessar: Ja són nou les universitats que organitzen un referèndum sobre la monarquia
temes relacionats

Lluita obrera   /    Referèndum república o monarquia   /    Monarquia   /    #ReferendumUAM   /    En Català   /    Mundo Obrero Estado Español

Comentaris

Comentar