×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Santiago Lupe: "Malgrat la repressió del Govern central i el Govern de Catalunya, les aspiracions del poble català continuen intactes".

La massiva manifestació d'avui a Barcelona demostra que les aspiracions del poble català estan intactes, malgrat la repressió del Govern central i del Govern català, els partits del mateix han secundat la manifestació, criminalitzant a la joventut.

EsquerraDiari.cat

dissabte 26 d’octubre de 2019
Facebook Twitter

Ens parla Santiago Lupe, en finalitzar la massiva manifestació amb 350.000 persones a Barcelona, des d’un nombrós bloc crític contra el Govern i la criminalització dels partits sobiranistes. Amb la pancarta "Tombem al Règim", l’esquerra independentista, els CDRs, els sindicats alternatius i d’esquerra i la "Plataforma 3-O", han denunciat que, tant el Govern, com tots els partits sobiranistes han demostrat estar al capdavant de la repressió contra la joventut i contra totes les manifestacions.

La manifestació d’avui a Barcelona per la "Llibertat dels presos polítics", contra la repressió i la sentència, demostra que les aspiracions del poble català per aconseguir l’amnistia, el dret a les llibertats democràtiques i contra aquesta onada repressiva, continua estant intacta; malgrat la repressió que s’està exercint des del passat 14 d’octubre. Una repressió duta a terme tant per l’Estat central com pel Govern català.

Cal denunciar que en la manifestació d’avui, les organitzacions convocants havien donat espai als partits del Govern i al propi Govern català, responsables de la repressió i dels 28 nous presos polítics.

Hem pogut escoltar en aquests discursos, com es feien ressò de la criminalització a la joventut que està resistint a la violència policial en les mobilitzacions de la setmana passada, després d’un intent de reduir a aquestes massives manifestacions en una espècie de tancament o de fermall al procés de mobilitzacions d’aquestes setmanes contra la sentència.

Per això, és necessari una mobilització independent del Govern, dels partits de la Generalitat.És urgent desenvolupar l’autoorganització, les assemblees contra la repressió en tots els centres d’estudi, de treball i barris, per imposar l’amnistia i els drets democràtics del poble català. I processos constituents lliures i sobirans on puguem decidir-ho absolutament tot


Facebook Twitter
El periodista Jesús Rodríguez seguirà fent periodisme "molest" per al Règim des de l'exili

El periodista Jesús Rodríguez seguirà fent periodisme "molest" per al Règim des de l’exili

Catalunya tindrà abans un govern d'extrema dreta que la independència

Catalunya tindrà abans un govern d’extrema dreta que la independència

Per un Sant Jordi popular. No un recinte firal neoliberal

Per un Sant Jordi popular. No un recinte firal neoliberal

El Suprem confirma la condemna de tres anys i mig de presó a Adrià Sas

El Suprem confirma la condemna de tres anys i mig de presó a Adrià Sas

Primers candidats de Vox a les europees: "Des del feminisme combatiu, transinclusiu, antiimperialista i anticapitalista no us donarem treva"

Primers candidats de Vox a les europees: "Des del feminisme combatiu, transinclusiu, antiimperialista i anticapitalista no us donarem treva"

Les llistes d'espera a Sanitat baten rècords: per una xarxa pública de salut sota control de treballadors i usuaris

Les llistes d’espera a Sanitat baten rècords: per una xarxa pública de salut sota control de treballadors i usuaris

La mobilització migratòria imposa al Congrés el debat per regularitzar 500.000 persones

La mobilització migratòria imposa al Congrés el debat per regularitzar 500.000 persones

La hipocresia de Podemos: en el govern van votar els pressupostos militaristes, però ara es preocupen pels enviaments d'armes a Ucraïna

La hipocresia de Podemos: en el govern van votar els pressupostos militaristes, però ara es preocupen pels enviaments d’armes a Ucraïna