×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Santiago Lupe: "Malgrat la repressió del Govern central i el Govern de Catalunya, les aspiracions del poble català continuen intactes".

La massiva manifestació d'avui a Barcelona demostra que les aspiracions del poble català estan intactes, malgrat la repressió del Govern central i del Govern català, els partits del mateix han secundat la manifestació, criminalitzant a la joventut.

EsquerraDiari.cat

dissabte 26 d’octubre de 2019
Facebook Twitter

Ens parla Santiago Lupe, en finalitzar la massiva manifestació amb 350.000 persones a Barcelona, des d’un nombrós bloc crític contra el Govern i la criminalització dels partits sobiranistes. Amb la pancarta "Tombem al Règim", l’esquerra independentista, els CDRs, els sindicats alternatius i d’esquerra i la "Plataforma 3-O", han denunciat que, tant el Govern, com tots els partits sobiranistes han demostrat estar al capdavant de la repressió contra la joventut i contra totes les manifestacions.

La manifestació d’avui a Barcelona per la "Llibertat dels presos polítics", contra la repressió i la sentència, demostra que les aspiracions del poble català per aconseguir l’amnistia, el dret a les llibertats democràtiques i contra aquesta onada repressiva, continua estant intacta; malgrat la repressió que s’està exercint des del passat 14 d’octubre. Una repressió duta a terme tant per l’Estat central com pel Govern català.

Cal denunciar que en la manifestació d’avui, les organitzacions convocants havien donat espai als partits del Govern i al propi Govern català, responsables de la repressió i dels 28 nous presos polítics.

Hem pogut escoltar en aquests discursos, com es feien ressò de la criminalització a la joventut que està resistint a la violència policial en les mobilitzacions de la setmana passada, després d’un intent de reduir a aquestes massives manifestacions en una espècie de tancament o de fermall al procés de mobilitzacions d’aquestes setmanes contra la sentència.

Per això, és necessari una mobilització independent del Govern, dels partits de la Generalitat.És urgent desenvolupar l’autoorganització, les assemblees contra la repressió en tots els centres d’estudi, de treball i barris, per imposar l’amnistia i els drets democràtics del poble català. I processos constituents lliures i sobirans on puguem decidir-ho absolutament tot


Facebook Twitter
Cinc activistes es querellen contra el policia infiltrat que utilitzava relacions sexe-afectives

Cinc activistes es querellen contra el policia infiltrat que utilitzava relacions sexe-afectives

ERC i PSC acorden els pressupostos catalans: retorn a l'autonomisme, macroprojectes i suport a la reforma "ligth" de la Llei Mordassa

ERC i PSC acorden els pressupostos catalans: retorn a l’autonomisme, macroprojectes i suport a la reforma "ligth" de la Llei Mordassa

Prou espionatge i infiltracions del govern "progressista" contra organitzacions socials, sindicals i polítiques. Marlaska dimissió!

Prou espionatge i infiltracions del govern "progressista" contra organitzacions socials, sindicals i polítiques. Marlaska dimissió!

"Dani", l'últim talp de Marlaska que establia relacions amb dones per infiltrar-se en moviments socials

"Dani", l’últim talp de Marlaska que establia relacions amb dones per infiltrar-se en moviments socials

L'economia creix un 5,5% en 2022 a costa de baixos salaris i preus alts

L’economia creix un 5,5% en 2022 a costa de baixos salaris i preus alts

El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l'enviament de tancs a Ucraïna

El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l’enviament de tancs a Ucraïna

Per frenar l'ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

Per frenar l’ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d'estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”

Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d’estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”