Catalunya

TELEVISIÓ

#SalvemPolònia. Que no desaparegui la sàtira polítca

Un grup de seguidors del programa de TV3 Polònia ha engegat una iniciativa a les xarxes socials perquè l'espai de sàtira es pugui mantenir a la graella televisiva, la qual s'ha vist afectada per la crisi del coronavirus.

divendres 3 de juliol de 2020| edició del dia

"Al costat de la cultura i la sàtira política! Sempre! Volem que els dijous a les 21.55h puguem seguir gaudint de l’humor polac".

Amb aquestes poques línies s’han donat a conéixer en les xarxes socials un grup de seguidors del programa satíric de TV3 Polònia amb l’objectiu de que es pugui mantenir a la graella televisiva.

I és que, si bé, el director de Televisió de Catalunya Vincent Sanchis, no ha anunciat que la continuïtat d’un dels programes estrella de la cadena catalana des de 2006 estigui en perill, si s’ha referit a que de moment i una vegada conclosa l’actual temporada, no se sap quan tornaran a reaparèixer els persontages de Quim Torra, Gabriel Rufian o la familia reial al complet.

En una entrevista a Els Matins, Sanchis deia que "hi haurà Polònia la temporada que ve, però ara mateix no podem dir en quin mes".

No obstant, en la mateix entrevista, el director de la televisió catalana assenyalava que degut a la crisi de la Covid-19 "vam haver de fer un nou pla de contenció amb 15 milions menys, i 5 d’aquests afecten els continguts. Hem agafat els programes que havíem de tornar a contractar a partir del mes de setembre i hem hagut o bé d’ajornar-los o bé de prescindir-ne".

Arran d’això i des de principis de juliol s’ha donat a conéixer #SalvemPolònia, una iniciativa gestionada a les xarxes socials per seguidors del programa de sàtira política que té com a objectiu pressionar perquè el Polònia és mantingui a televisió.

En aquest sentit, Sanchis també va dir que des de la Corporació de Mitjans Audiovisuals s’ha demanat una aportació al Govern que pugui ajudar a mantenir un espai d’humor políitc a la televisió de Catalunya.

Et pot interessar: Polònia, al peu dels Pirineus

Koniek
temes relacionats

Sàtira política   /    Polònia   /    Televisió   /    Crisi coronavirus   /    #Coronavirus   /    Catalunya   /    Societat

Comentaris

Comentar